2011-04-18, CRONUS
Klausyk, naujoke... -
167

komentarai (12)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4505 d.
Ne visi sie medaliai irodo senuko pasiekimus kare. Didziojo, kaip rusai ji vadina, karo veteranai nuo pat karo pabaigos kiekvienais metais gaudavo po nauja medali kaip padeka uz tai, kad kariavo. Tai buvo valdzios simbolinis gestas, parodantis, kad tie zmones neuzmirsti, kad jie reikalingi. Per daug metu ir susikaupe daug apdovanojimu visokiu. Nezinau, ar dabartine Rusijos valdzia dar taiko sita praktika, bet zinau, kad pries kokius 10 metu dar tikrai taike.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d.
dbe nieks cieli medaliu nesideda ant uniformos, o tik maza medziagos gabaliuka parodanti kad turi medali
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4898 d.
cia ssrs medaliai mano tevas panasia foto turi pasijame kazkokio aukzto rango svarka ir foto pasidare :D ir seip tevas mano medaliu negavo nes komunistu partijon nestojo todel gal ir isvare sibiran tarnaut
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4903 d.
Daug pakelt turejo senukas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4904 d.
Hamai, uniformos tai ne amerikietiskos :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4904 d.
tiek medaliu gali gauti tik amerikoj ar dar kur nors, sudalyvauji zygyje medalis, baigi mokykla medalis, per apmokymus iveiki trasa - medalis, todel ir yra tie amerikieciai su daug medaliu, o visi galvoja tai labai dideli pasiekimai :) jei per kara medalius gaudavo uz tai jei buni pasautas tai atsiprasau koks cia pasiekimas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4905 d.
noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4905 d.
#3 nevaidink cia karo specelisto ok? jei nezinai kas cia per zmogus tai bl jibala uzdaryk geriau...
Reinass prieš 4905 d.
Biski svert turetu svarkas :D
vaidassh prieš 4905 d.
Visų pirma, medaliai ir ordinai šitaip ant paradinės , ar net ant lauko uniformos save gerbiantis karys nekabina. Yra, po velnių, ordinų ir medalių reikšminės juostos segamos ant uniformos.Ir šitaip užsikabines ""blizges'''' save vadinantis karys geriausiu atveju skalbė kojines ar net valė tupyklas ,bet mūšyje tikrai nedalyvavo.O blizgučius nusipirko iš tų kurie kariavo,ir kad viską pamirštu prasigėrė.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau