2011-07-04, Synecdoche
Ko vertas tausotas kūnas - šešios pėdos po žeme?
134

komentarai (21)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3822 d.
GONZO: HUNTER STOCKON THOMPSON
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4818 d.
Siaubingai primityvus ir siauras mąstymas žmonių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d.
Pats esu sportuojantis,bet su draugais ir dezes alaus prie progos neatsisakau ar jointuko gero,bei kitu nuotykiu,aisku leistis narkotiku jau nereiktu del priklausomybes ,viskam yra ribos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d.
Peace tu nekisk kitiem savo apgailetino nuobodaus gyvenimo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d.
gerkit rukykis dukyt, nuo pasekmiu nepabegsi, o tada verksit ir gailesites (buna isimciu) bet statistikai dazniausiai visi kurie ale keliavo ale ta dziaugsminga kelione patyre iki pirmu susirgimu, lygu kai pradejo ryskes visos jaunystes pasekmes. az lb abejoju ar jus butumet linke taip ir toliau daryt jei pamatymet kas ateityje jusu lauktu kokios pasekmes visu tu nekaltu zaidimu. kai gulesit komos busenoj su veikianciom smegenim 35metu susimastysit kad per greit wiska patyret ir pabandet, o ypatingai kai jaunystes protelis nejaucia saiko
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d.
#15 Pritariu. Taip kalba tik tie... ir taip bando parodyti, kad taip yra gerai. Nori pasakyti, kad ką jie daro yra gerai, nors taip tik patys save žaloja.
justukyte prieš 4828 d.
Manau, ši demotyvacija - tai visų rūkalių, alkoholikų ir narkomanų ir visų kitų, kurie sau kenkia, sugalvotas pasiteisinimas, kodėl jie rūko, geria, ar vartoja ar kaip nors kitaip save žaloja.
Geras_Iksas prieš 4828 d.
#12 rasau kaip man patogiau, ir keista bet visi kiti supranta kokius zodzius parasau, nereikia nei google translatoriu kaip kad kazkas bande tavo zodzius pasiverst..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d.
ko vertas nusidevejas kunas 6 pedos po zeme ?
bujojus prieš 4828 d.
#8 Tu gi ant tiek ginantis lietuvybę žmogus, kad net nesugebi rašyt lietuviškai. Man atrodo šiknon tokią gynybą...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau