2011-06-08, bradega
Koks užsispyrimas  - Tokia ir figūra
393

komentarai (48)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4420 d.
Viena, is geresniu demotyvaciju. O tiems tingianiams ir silpnavaliams kurie viska nuraso ant genu, siulyciau permastyti ar tikrai tie genai tokie jau blogi. Nebent silpnavaliskumas persiduoda genais...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4515 d.
Tai gal literatūros tu pasiskaityk daugiau :)) #46
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4543 d.
Nera tokio dalyko kaip stambus kaulai. Pas kiekviena zmogu jie yra proporcingo dydzio ir cia tikrai galit nenusisneket. Cia tas pats tinginiu pasiteisinimas kaip kad ir del genu. Taip genai skiriasi vieni greiciau pasiekia norimu rezultatu kiti leciau, bet jeigu uzsibrezi tiksla ir tau netruksta valios tai tuomet ir pasieksi tai.
puukis4 prieš 4547 d.
#44 užsispyrimas tame, jog jei užsispyri tai ir stengies dėl tobulos figūros.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d.
kur cia tas ussispyrimas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d.
m
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4847 d.
#41 Pats nusisneki :) #19 teisingai sneka matosi kad supranta kazka :) norint svorio priaugt esminis dalykas yra mityba ;) valgyk daug angliavandeniu, baltymu, daugiau nei suvartoji, nueik i sale pora kart per savaite pradziai ir pamatysi kaip viskas vyksta graziai :)) visada lengviausia kaltinti ta greita medziagu apykaita :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4848 d.
#19 ka tu nusisneki as galiu valgyt kiek noriu nors ir menesi valgyciau tik mc maista vistiek neisstoresiu nebent vartociau maisto papildus ir reguliariai sporuociau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d.
"kad ir priverstum kačialintis naminę katę (belekokiais,neįmanomais būdais), ji vis tiek niekada nebus kaip savanų tigras.:)) "

gal delto kad ji VISISKAI KITA RUSIS?!
PaulPasha prieš 4850 d.
Noriu pabut pingvinu tuo
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau