2012-06-11, PonasVladas
Kuom skiriasi Loreen ir KaTaŽina? - Loreen bent jau ne lenkė
23

komentarai (28)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4479 d.
PonasVladas dar pasakyk kad Katažina lietuviškai nemoka
PonasVladas prieš 4495 d.
#26 ne tame esmė. Arba išmoksta kalbą tegu, arba grįžta i savo Pšekų žemę jei nesiruošia mokytis kalbos. O dabar iki, einu į lauką, už lango gražus oras, tai vietoj to kad skaitysiu tavo komentarus, kažką naudingo jau geriau nuveiksiu ;)
second_chance prieš 4495 d.
#25 tai atsiversk Lietuvių gimtosios ir valstybinės kalbos egzaminus ir palygink. Idomu būtu kiek pats procentų surinktum.
PonasVladas prieš 4495 d.
#23 su lenkais nebendrauju, bet per žinias nesenai rodė kad jie mitinguoja, nepatinka gi jiems kad turi eiti tą patį mokslo kursą. Ir jeigu apsigyveno Lietuvoje tai gal pagaliau ir kalbą išmoksta o ne lenkiškai šneka tegu po perkūnais, kad juos šikančius sutrauktų!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4498 d.
Lenkijoj pabuvus tai malonu but, mandagus zmones o cia tai tikrai nepanasu nei I 21amziu nei i zmogiskuma. Ir ko jus stumiat ant lenku? Pavydas baisus dalykas...
second_chance prieš 4498 d.
#22 Ir kiek Lenkų pažįsti? 100? 200? ar skleidi čia bobučių prie laiptinių paskalas
PonasVladas prieš 4498 d.
#21 jie ir tyciojasi, jei nezinojai, mus diskriminuoja ir gyvendami lietuvoje rekia kad geriau gyventi lenkijoje. zinoma as cia ne apie visus taciau apie dauguma. tai kame teisybe?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4499 d.
Žmonės, juk dabar 21a. Kam reikia tos tautinės neapykantos? Kam reikia tyčiotis iš lenkų? Negi jums būtų smagu, jei sužinotumėte, jog lenkai tyčiojasi iš mūsų?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4499 d.
#19 Tu bent supranti, ka tu sneki? :D :D Oi tie juokdariai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4499 d.
Nu uztat katazina grazesne, tai loreen baisi labai, isvis negrazi. Beto jus galvojat stumdami ant lenku kieti esat? Jie geriau gyvena negu mes Lietuvoj.. cia kaip su Justin bieber tiesiog pavudim tai ir pykstam
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau