2011-08-24, Lukas007
Lenkijoje tik dvi problemos: - Keliai ir lenkai
178

komentarai (24)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4361 d.
#19 esme, kad Lenkijos pilieciai negerbia Lietuvos. tik todel niekas nemegsta, mes galim vieni kitiems gerkles perkasti , bet svetimiems nera cia ko musu vaikyti. kad nemylim savo valdzios, tai dar nereiskia, kad nemylime Tevynes. niekur taip nera, kad gatves butu ne nacionaline kalba, nebent pripazinta 2 kalbos, bet ir tai... 1na anglu, kita nacionaline. o ne lenku.. tai pas mus ir zydu ir rusu ir tu paciu kinieciu daugeja, tai gal pradekime kiekviena kalba kabinti gatviu pavadinimus? kur ju siektiek daugiau susibure. Gyveni Lietuvoje malonek ismokti lietuviskai, beto pas mus gatves ne jeroglifais parasyta.
Anonimas prieš 4553 d.
#13 karo nebus net jeigu ir prasides visa europa o gal ir puse pasaulio juos uzstotu o jusu niekas nes jus niekam nereikalingi vieninteli dalika kuri mokate tai stumti bet ir tai blogai darote :d Tai tiesa ir manau daugelis mane palaikytu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4605 d.
lenkai gaidziai!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4773 d.
#13 padlas.. :D:D
berniukas prieš 4773 d.
#13 Karas? Su Lenkija eitu tikrai didesne zmoniu dalis, tos pacios Europos salis. Geriau nelauk karo. Lietuvaj max su kuo kovot, tai gal su kokiu Maroko, nors ir ta uzstotu. Sekmes lietuviai, gero gyvenimo su jusu charakteriu, ir valdzia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d.
Pabučiuokit jus tiems lenkams į užpakalius. Kokio bibio jus jų taip neapkenčiat? Jūsų pusę giminių lenkų, o gal net patys lenkai. O čia dabar sėdi keti stumia čia ant lenkų. Savęs negerbimąs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4776 d.
Ubagai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4776 d.
Raus, polischen, raus!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d.
vakar su draugeliais isdausem porai lenku dantis, nors jie patys nepesti buvo bet gavo gerai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d.
lenkai dausti is prigimties.jies kulka i galva puiki dovana butu kad tep atsilygina uz leidima but lietuvoije
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau