2011-03-13, Nevok
Lietuviai
242

komentarai (40)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4515 d.
Nesuprantu ko visi taip pesimistiskai ziuri. Tik stumt rupi. O kad patys kazka darytu tai ne, tik stumt te moka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4908 d.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4914 d.
Keli noob nesusivokia kad flashmob esme yra ne kopyti o tiesiog parodyt savo nuotaika nusiteikima ar tesiog nora pagerinti nuotaika Uzaukit blyn astai linksmai su sypsena visa video praziurejau. LABAI PATIKO
Bieberland prieš 4926 d.
pagaliau lietuva padarė kažką šaunaus . ( btw , um , čia LT man atrodo tikrai , nes girdis lietuviškai kalbas video autorė . )
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4936 d.
nebekopinkit kitu saliu, nes ir taip jum nesigauna....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4937 d.
Pz Dar viena neasąmonė demo (Rofl)
Nevok prieš 4937 d.
lt yra hateriu krastas ir kad ir ka lietuviai bandutu daryt jiem viestiek nepatiks, wien delto kad jus essat MAROZAI!! sry uz tai bet del jusu , hateriu man geda lt gyvent, visiem zjbs kad kzkas kzka daro o jus ubagai isipisinejat nes nemokat linksmai gyvent sedit savo kiemuose su alaus bonkom uz paskutinius centus nusipirktom ir nebezinot kur detis! JUS MAROZAI ESAT MESLO GABALAS!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4937 d.
#29 o tai jei viskas vistiem tik patiks tai kokia prasme skaytyti tik gerus komentarus ir save pagaudineti jog VYYYSKAAAS GERRAI vai vai koks as vistiem patinku..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4937 d.
#21 tai kad tiepatys kur ciia soko poto velkasi trinti subines i klubus ir veidinti neprieinamus (merginos), tiaptys ir eda ta valstybe kitaip. valstybe degraduoja nuo sukciu o ne nuo tu namisedu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4937 d.
nukopijuota nuo improve everyone,
ten po apacia reikejo demotivuoti kitaip, tarkim apie tai jog lietuviai orginalumu vadina tik tai kas jau ivyko kitose salyse
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau