2011-12-04, DeathPaw
-os savaitės demotyvacija Mano papai buvo du - vienas dingo - nerandu.
2

komentarai (34)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 408 d.
Papai
Anonimas prieš 4584 d.
be nuomones cia esu. bet nepeikiu
TheDemotivator prieš 4668 d.
bullshit, o ne demotyvacija. booooo!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4669 d.
mano papai buvo du, vienas dingo nerandu, as su vienu papuku, niekam ciulpti negaliu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d.
#29 aš tai neabejoju, jog autoriui dar pienas ant lūpų neišdžiuvo, tad apie vyrus čia kalbėti kaip ir nedera... na bet jei jau prakalbom, tai labai gražu iš vyrų pusės, bet jie tą rūpestį išreiškia kitais, brandesniais ir pagarbesniais būdais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d.
#28 Net neabejoju, kad tikrai žino kas tas krūties vėžys ir žino, kad moterys retai tikrinasi, o tai ir yra didžiausias vyrų rūpestis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d.
#26 nes šis tavo humoras yra "tuk tuk kas ten" lygio. spėju nesi nei mergina, nei moteris, tai iš kur tau žinoti, kas atkreipia mūsų dėmesį o kas ne? ši 'demo' jei ką nors ir paskatina, tai nebent šviesti visuomenę, nes žiūrint į šį šedevrą atrodo, jog autorius neturi žalio supratimo apie tai, kas tas krūties vėžys yra ir su kuo jis valgomas. kaip ir visa jo palaikymo komanda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d.
Maniau, kad supantu net ,juodziausia' humora, bet sito jau per daug.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d.
Kodėl nuolatinis žmonių nesuprantančių juodo humoro naudos pasititesinimas "o jei tau taip nutiktų..." ? Negalima atsitikus nelaimei sulyst į kampą ir apsiverkti. Tokios frazės atkreipia merginų ir moterų dėmesį, primena apie egzistuojančią grėsmę ir gal būt net paskatina pasitikrinti. Vien dėl to šita demo yra labai naudinga. Žvelkit į gyvenimą paprasčiau, mažiau kankinkit save pamatę panašią demotyvaciją ir būsit sveiki. Peace
povilasq prieš 4673 d.
eikit jus visi na ir ten zliumbkit...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau