2011-04-25, Fire.
Menas negali būti darbu. Jeigu menas - darbas, - vadinasi, tai netikra. Nes tikro neįmanoma sukurti pagal užsakymą.
74

komentarai (15)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d.
O kas tai yra - darbas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4897 d.
#11 be reikalo tiek prirašei , vistiek niekas neskaito
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4898 d.
pfff ajaja :D
Anonimas prieš 4898 d.
#6 #7 11-mečiams vaikams tai ir negresia suprasti
Fire. prieš 4898 d.
asen, aš pritariu tau, kad turėdamas talentą kažkam net ir liūdėdamas sugebėsi sukurti gerą darbą. Bet mano demotyvacija neprieštarauja man. Tiesiog aš noriu pasakyti, kad man atrodo taip, kaip aš rašau demotyvacijoje, nes aš manau, kad tai, kas tikra, kuriama tik iš širdies. Bent jau aš taip kuriu. Tačiau tuo pačiu aš neuždarau durų kitoms nuomonėms. Pavyzdžiui, tavo nuomonei :). Vis dėlto ir tu sakai, kad kiekvienas gali savaip suprasti meną. Lygiai taip pat kiekvienas savaip gali suprasti ir tai, kaip tas menas turi būti kuriamas. Mano nuomone, menas negali būti darbu. Praeitame komentare minėjau, kad kūrinys pagal užsakymą gal ir atrodys gerai, bet jame nebus tavo sielos. Tai ir yra svarbiausia. Mene turi būti dalelė tavęs, tavo ir tik tavo minčių, kažko, kas bus aktualu tik tau vienam, ko niekas kitas nesupras (bet tai netrukdys kitiems grožėtis tavo menu). Tuo menas ir yra žavus. Man. Demotyvacijoje turėjau omenyje tikrą meną. Tikras menas - toks menas, į kurį įdedi save, o aš savęs į darbus pagal užsakymą įdėti tiesiog negaliu.

Aš nebandau atrodyti protingu žmogumi ir rašyti kuo įmantresniais žodžiais. Kaip tik stengiuosi rašyti paprastai. Esu toks žmogus, koks esu - visada reiškiantis savo nuomonę, sakantis tai, ką galvoju. Tačiau tuo pačiu neužtrenkiu durų, kaip jau minėjau, ir kitoms nuomonėms. Jeigu jūs esate sau į galvas įsikalę savo tiesas ir manote, kad visada esate teisūs, tai labai klystate. Aš nesakau, kad jūsų nuomonė yra bloga. Tiesiog aš manau kitaip. Ir aš argumentuoju, rašau, kodėl man atrodo taip, o ne kitaip. O tuo tarpu jūs tik rašote, kad nieko nesupratote ir jums čia neįdomu, bet jokių argumentų jūsų pranešimuose nėra. Ir jeigu jūs nesuprantate to, ką rašau, vadinasi, neįsigilinate. Tad neverta tikėtis, kad suprasite demotyvaciją. Daugeliui žmonių reikia paprastumo - pavyzdžiui, juokelių. Sukurk demotyvaciją apie namų darbus, kaip juos atidėlioji, ir keli tūkstančiai žmonių spaus "Patinka". O sukurk kažką rimtesnio, turinčio kur kas didesnę prasmę, ir liksi nesuprastas. Dažniausiai žmonės sako, kad nesąmonė yra tai, ko patys nesupranta. Nesu paviršutiniškas žmogus. Tiek mano komentaruose, tiek šioje demotyvacijoje reikia bandyti įsigilinti ir suprasti tai, ką aš noriu pasakyti. O jeigu jūs viena akimi skaitysite tai, ką rašau, kita sėdėsite feisbuke ir susirašinėsite skaipe, plius valgysite ir dar klausysite muzikos, tikrai nieko nesuprasite. Reikia susikaupti.
asen prieš 4898 d.
#5

Tada tavo demotyvacija priestarauja tavo komentarui:)
Ne mes nezinom, ka galvojo autoriai piesdami "Paskutine vakariene' ar 'Mona Liza" GAL jie nelabai norejo tu darbu daryt ir pan, bet rezultatus mes matome, tai vertinami ir pripazinti MENO kuriniai :)

Jeigu turi talenta kazkam, tarkim piesimui, tu ir budamas blogos nuotaikos reikalui esant sugebesi nupiest tarkim realistiskai atrodanti zmogu,tau jis bus eilinis piesinukas, o kazkam tai gali pasirodyti super.

IR reikia nepamirst,kad kiekvienas gali savaip suprast Mena,nes jeigu kazkoks 'Juodasis kvadratas' ar kazkas panasaus, buvo pripazintas menu, tada kiekvienas is musu gali but menininkais :)
Teenagor prieš 4898 d.
#5 visą litaniją parašei tu čia :D. bet kokius žodžius kokius tik žinojai rašei, kad atrodytum protingas, whawhawywa, king in the castle, nepavyko ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4898 d.
nupirkit demotyvatoriui pieštukų, tai gal baigs nesąmoningas demotyvacijas kurt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4898 d.
#6 as irgi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4898 d.
nesupratau,pasimeciau beskaitydama.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau