2011-11-13, Ernesta287
Mielas dienorašti, - šiandien sužinojau, kas yra erekcija
63

komentarai (46)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4485 d.
BYBY DEJAU UZEJAU NETYCIA VEL BYBERIS, DA VALITE JUS NAXUI, TIEK GRAZDANCAI LITWINU TIEK LENKINU TIEK RUSINU IR T.T. POXUI MUM TAS JUSU BIEBERIS, NEBEDEKIT DEMO APIE JI, PAMIRSKIT TIESIOG... AR TOKIA TRAUMA 17METIS VAIKAS GALEJO PALIKT JUSU TUPOM BASHKOM KAD NEBETURIT DAUGIAU KAS VEIKT??? SUKOS GAL NORIT SU LAPATA PADIRBET??? ATKRIS NORAI SUDAIS TASKYTIS IS KIBIRU! DELFI 4 EVER NX :D
Lacerta prieš 4498 d.
gosh... gal palikit jus jy ramybej??? zmogus kaip zmogus.. db del jo pavardes visi ant jo stumia, bet jauciu vistiek panoms jis patinka, nors ir neigia tai.. man tj jis px.. bet del tokiu issisokeliu faniu man jo net gaila...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4556 d.
nu chebra uzgniauzkit ta pavyda... patys suprantat kad jis daugiau panu uz jus pises..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4688 d.
www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ merginos, davai, svaikit nuo sito, panasus i byberi, taip pat dainuoja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4692 d.
man kazkaip ant to biberio px, tegul jis sau toliau savo dainuskas dainuoja, bet mane ziauriai nervina biberio hateriai ir loveriai. surimtekit, draskotes del jo kaip del Dievo. jus fanes nekreipkit demesio i uzgaulingus komentarus ir nerasykit kad biberiui kazkas pavydi nes pavydeti galetu tik masinos, pinigu, o hateriai jus niekam neirodisit kad bieberis nemoka dainuoti ir t.t. tai kam gaisti laika? geriau pasiklausykit savo megstamos muzikos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d.
mldc tas Bieberis yra!atsimerkit ir mirkit is pavydo.. :* tie varantys pavydi jam
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d.
Gali rasyti toliau kokis jis tobulybe, kaip tu nuo jo alpsti. Man neidomu, tiesiog nekreipsiu demesio. Is sono paziurejus, gydytoju reikia ne man, o tau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d.
#37 jo, jis yra zmogus, kurio "talentai" padaryti so kompiuterinemis programomis.
As sakiau, toliau tikek "idealaus zmogaus" save zeminima, ir tas saves zeminimas daro ji "dar labiau tobulesni".
Jausmus turi bobos, vyrai turi smegenis.
Kelinta karta vel kartoju- tikek to nekalto, vargso, tobulybes ivaizdziu "tevai issiskyre. Gyvena vienas." tuoj verkt pradesiu.
Del youtube - man neidomu ar jo balsas storas, ar plonas, jis vis tiek bobiskas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d.
AS NETUREJAU, #36, OMENY SAKYDAMA 'EILINIS VAIKIS',KAD JIS NEPOPULIARUS,NETURTINGAS AR PNS. JIS IR TALENTU IR VISAIS KITAIS DALYKAIS X10000 KARTU LABIAU PASIZYMI UZ JUMIS, BET TAI NEREISKIA, KAD JIS NERA ZMOGUS, ROBOTAS KAZKOKS, KURIS .... krc.

''So many girls are sayin they are in love with me. But they are in love with that i seem to be. that boy, that never cares about hate, that boy thats always happy, always smiling. but they dont know how much pain this hate gives me, how hard it is sometimes to not break down in tears''. - Justin Bieber.

;))
tai tik parodo, kad jis jausmus turi, kitaip nei kaikurie is jusu.

kodel nekviecia? gal todel, kad jai reikejo gimt anksciau, kai youtubej nebuvo TIEK DAUG zmoniu, talentingu, kurie detu video savo, kur dainuoja,o tokiu tais laikais [tais metais,kai jis ispopuliarejo] BUVO RETA? nepagalvoji,kad scooteris braunas, ir usheris, del to, jy ir pastebejo? o tai jeigu tarkim tas Bieberis,neturi jau tokio balso pagal tave [ar isvis neturi], tipo tarp milijardais zmoniu, nebuvo jiem imanoma surast, IR GRAZAUS,ziauriai patrauklaus vaikino, ir su laaabai graziu balsu?? buvo imanoma. todel jie ir surado. ir tai tik irodo,kad Bieberis jiems atrode itikinamiausias.

''Daugiausia, ka jis pasieke, tai nieko. Nieko nereikia siekt kai tavo tevai milionieriai'' e zuiki.. r u fuckin kiddin me????? TEVAI MILIJONIERIAI? *jis gyveno su mama mazas,o su tevu issikyre jo mama,vos kai jam buvo 10 men,*JIS EIDAVO I GATVES ANT LAIPTU DAINUOT VIEN TAM,KAD DAUGIAU DUONOS NAMIE TURETU,uzsidirbt pinigu,*jis gyveno socialiniuose namuose.

JOOOOOOOOOOOO TEVAI BELEKOKIE MILIJONIERIAI BUVO;))))

tau protas pasimaise gal????

jis pats kure [ne visas,bet daugely] dainas,zodzius taip pat.

www.youtube.com/watch?v=LJvCWFB9YVU JEIGU JUMS JO BALSAS PANASUS I MERGAITES,TADA jums tikrai reikia pas daktarus ausu tiesiniu taikiniu valint. ir kuo greiciau. rimta problema cia,matau.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau