2011-11-24, Anonimas
Mielosios merginos, - gal jūs pirmiau pasimokykit pačios.
401

komentarai (73)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3750 d.
Cia taikliai pataike.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4554 d.
#70 Esme yra tame, kad sis vaikinas parashe PATAISYMA tikrai nesamoningos "demotyvacijos", kuria buvo sukurusi kazkokia keistai moteris matanti mergaiciuke :) Ir tikrai sakyciau taikliai pataise, gal kiek per grubiai, bet jei taikliai :) Zinoma, visi zmones yra unikalus, bet yra ir dalyku apie vyrus ir moteris apie kuriuos galima sneketi bendrai, kaip kad pvz kai kuriuos psichologines busenos, elgsenos, manieros ar bendrinis gyvenimo suvokimas :)
anonymouss prieš 4554 d.
#32 ale koks kietas su savo anglų žiniom, klausyk. kam rašyt angliškai, jeigu gramatikos akivaizdžiai nemoki? ;}
o dėl demotyvacijos, tai eilinis Diedų ir Bobų pasikapojimas. nelabai suprantu ko čia lojat viens ant kito, kažkokia beprasmybė pjautis, jeigu vis tiek neks nesikeičia. mažvaikės sako, kad čia baisi neteisybė, o mažvaikiai putoja, kad jos visos šiaip durnos ir joms reik prie puodų. tai gal tada visos merginos rišam bernus prie būdos, o pačios einam į virtuvę? bus ir lygybė ir teisybė. honestly.
pripažįstų, kad demotyvacijos abiejose pusėse tikrai yra tiesos, ir daug tiesos, bet be abejo ne visos mes tokios. ir jie ne visi tokie. tarp kitko atsakymuose buvo tikrai taiklių pastebėjimų, šmaikščių, logiškų, smagiai skaitomų. o keletas originalių punktų tikrai šiek tiek su logika prasilenkė, bet taip yra, mano nuomone, todėl, kad tuos punktus surašė paaugliukė, mananti, kad supranta vyrų ir moterų santykius, na žinot, tokia su patirtim, turėjus jau kokius 3 bernus, kurie jos kažkada į žanduką nepabučiavo ir baisiai sudaužė širdį, dėl to jie dabar visi gyvuliai ir begėdžiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4554 d.
Visos panos čia pritaria toks jausmas dėl to, kad nebūtų užstūmta, kad pyksta dėl tiesos . Bet realiai tokios nesąmonės parašytos, kad nėr žodžių. Galbūt kažkur kažkiek ir rastume teisybės bet taip minimaliai kad baisu. Nes faktiškai čia rašė kažkoks gyvenimu bei merginom nusivylęs vaikinas, į kurį nelabai kas tikriausiai žiūrėjo. Kus pažinčių svetainėse skelbėsi kad turi mašiną, gerą darbą, namą ir panašiai. TAda susirado barakūdą, kuri jį išspaudė pilnai, ir metė. Tada nelaimingas atėjo ir parašė.
O dabar grįžkime atgal į realybę. Merginos dabar lygiai tokios pačios savarankiškos kaip ri vaikinai. Dažnai netgi merginos išlaiko vaikinus, bent dalinai. Gal pakaks su tom nesąmonėm. :)) Įtariu, kad be piniginės neturite kuo dominti jei tokios problemos jus kamuoja. :)
Nesat nei jūs nei mes tokie auksiniai tobuli ir pan. Atsipeikėkite :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4590 d.
sukure merginomisnusivyles vaikinas :D
TheDemotivator prieš 4671 d.
;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d.
13 :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d.
Tam kas sugalvojo SPAUDZIU DESINE!!! MALADIEC!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4694 d.
Mobile.xhamster.com
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4694 d.
zjbs demo nx pati geriausia wapse pritariu 100 proc tam kuris sukure respect !
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau