2012-06-28, Synecdoche
Moralė - Kol žmogus nekenkia kitiems, kiti neturi teisės kenkti žmogui
16

komentarai (39)

AlessaGillespie prieš 4260 d.
Na kaip ten su dievu yra niekas, nežino, bet mintis teisinga išsakyta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4431 d.
o as perskaiciau ir manpatiko pritariu demo kurejuj.
idea prieš 4465 d.
Vaidotui atsiradus bent jau „mėgstamiausiųjų“ kolekciją galima pasipildyti. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4465 d.
Tavo straipsnis "įrodantis", kad materija galima sukurti iš nieko yra klaidingas nes jai sukurti reikia milžiniško energijos kiekio, o iš kur tą energija gausi jei prieš Big Bang tokio dalyko net nebuvo. Parodyk man straipsni kur energija susikuria iš nieko be jokios materijos ar daleliu ir tada tavo demo gaus pliusa o dabar tai turi problemų kurias reikėjo išspresti prieš talpinant demo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4466 d.
OMG, per daug skaitymo..
Vodka_ID prieš 4466 d.
#28 Tarkim esu nusikaltelis kuris i valstybe nelegaliai gabena tam tikrus krovinius, kurie zmonem siaip nekenkia, tiksliau padeda pigiau isgyventi, bet nuo to kencia valstybe, nes ji praranda pelna.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4466 d.
Siaubas, viskas kas čia parašyta prieštarauja vienas kitam. Vien nuo to istatymo, kuris sako, kad negalima daryti nieko, kas kenktu kitam fiziskai ar PSISHOLOGISKAi. O normos, istatymai, morale ir t.t. nepaveikia zmogaus psichologijos? Taipogi apie tą subjektyvų pasaulio suvokimą - žmogau, tu pats aiškini tai, kaip tu suvoki pasaulį ir žmones. Tai šnekama vien apie fizinį žmogaus pradą, tai apie gilesnius psichologinius reikalus. Man atrodo, kad šitos demotyvacijos autoriui trūksta dėmesio, ir taip panoro pasiginčyti mėgindamas apginti šią savo nuomonę
gitaristas prieš 4466 d.
tyngiu skaityt visą šitą, geriau paskambinkit man kas ir papasakokit ką čia rašo +37064378961
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4466 d.
#28 Man homoseksualai netrukdo. Jie lygiai tokie patys žmonės kaip mes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4466 d.
Dar vienas dalykėlis , kazkaip tavo nuomonė atrodo labai vienapusiška, kažkaip manau lanksčiau galima į viską žiūrėti, o ne skirti į dvi kategorijas , pasaulyje gyvena keletas milijardų žmonių tad ir nuomonių yra tiek pat daug. Tau galbūt logika yra tai apie ką kalbi, o juk kitas gali ją visiškai kitaip suprasti. Tiesiog mano apmąstymai , kad žmogus suvokia pasaulį savaip nereiktų kitam sakyti ,kad jis klaidingai mąsto, nes tu mąstai kitaip.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau