2010-07-06, Justice
Moteris už vairo juokinga? - Girtas vyras kelyje - įprasta
45

komentarai (37)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5121 d.
#33 true.
demo tai nesamone :]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
kaip ziauriai..;z
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5160 d.
Labai gera demotyvacija.IR UŽTEKS VARYT ANT VAIRUOJANČIŲ MOTERŲ!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5181 d.
@Maryte

Malonu kad patiko postas.
Airidc prieš 5187 d.
Durni stereotipai :) Tiek moterų tiek vyrų yra ir gerų ir blogų vairuotojų ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5188 d.
Visa tai eiliniai stereotipai
floodinimas prieš 5188 d.
Negalima sakyti, kad visos moterys tokios ar visi vyrai tokie vairuotojai :) priklauso nuo zmogaus, kadangi vairuojanciu moteru maziau, lengviau tarp ju surasti tokia viena bendra savybe
maryte prieš 5188 d.
Mysth! Kiek mano laiko buvo sutaupyta, tą patį norėjau pasakyt. Dabar šį postą cituosiu kai mane suerzins :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5188 d.
Vyrai DAŽNIAUSIAI vairuoja geriau už moteris dėl kelių priežasčių. Visų pirma - jų protas labiau pritakytas susitelkti į vieną darbą vienu metu, ir tuo užtikrinamas didesnis susikaupimas - o koncenctracija vairuojant yra nenuginčijamai svarbus dalykas. Negana to - vyrų smegenys lengviau apdoroja geometrinę informaciją, intuityviai apskaičiuoja objektų judėjimo greitį, numato jų būsimą kelią ir taip toliau - kas taipogi padeda. Verta atsižvelgti ir į tą patį visuomenės požiūrį - vaikinai nuo senų senovės nuo pat mažų dienų gauna prieiga prie įvairių įrankių, technikos - ir patirtis daro savo.

Moterų paskirtis visuomėje per amžius buvo kitokia : jos buvo namų židinio saugotojos, prižiūrėjo vaikus, teikė paguodą vyrams - taigi jų emocinis pastabumas yra žymiai geresnis, jos labiau išvysčiusios savo kalbinį žodyną. Jei tikėsime mokslininkais - moterys netgi gali išreikšti dvigubai daugiau emocijų vien veido mimika nei vyrai. Jos ir pačios geriau susigaudo ką jaučia negu vyrai.

Šis sugebėjimas bendrauti ir pastabumas taip pat leidžia moterims vienu metu apdoroti daugiau nesusijusių informacijos šaltinių - tegul ir ne taip akylai kaip vyrai. Jų net regėjimas yra periferinis - kas reiškia kad jų apžvalgos kampas yra ženkliai didesnis, negu kad vyrų tunelinis(kuris vyrams padėdavo tokiuose dalykuose kaip medžioklė, kur reikalingas taiklumas ir atstumo nustatymas). Dėl šios priežasties kažkuo susirūpinusi, arba išsiblaškiusi moteris visada vairuos geriau negu kažkuo susirūpines ar išsiblaškęs vyras.

Kodėl istorijoje nedaug moterų, kurios kažkuo pasižymėtų? Daugiausiai dėl to galime kaltinti mūsų visuomenę, kuri nuo senų senovės kalė moterims į galvas, kad reikia vyrams nusileisti ir susitelkti į gero vyro suradimą - o ne pačiai siekti aukštumų. Negana to - moterims labai dažnai buvo trukdoma kažko pasiekti(žvelkime kad ir į rinkimų teisę, kuria moterys iš esmės tegavo 20 amžiuje. Kaip moteris gali pasiekti daug politikoje, jeigu jai neleidžiama net balsuoti - ką čia ir kalbėti apie bolatiravimasi)
Blooper prieš 5188 d.
#22 žema.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau