2011-06-08, anglinkas
Moterys - Turi žinoti savo vietą
245

komentarai (31)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4847 d.
o wau, kokie 'vyrai', dienu dienas kuriantys tas pacias demotyvacijas..Tai prasmingai leidziat laika, taip ir toliau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4847 d.
Fail ne demo... moteris kaip ir vyrai nedaro vien tik vieno dalyko kaip kokie robotai o daro viska. Vyrai kurie megsta gaminti irgi buna virtuvej gamina maista ir t.t. tai tada kam sita demo vapse kelt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4848 d.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d.
As tai taip sakau - jei moteris leidzia savo vyrui ja siuntinet kur jam patinka, tai tada jos vieta - tikrai virtuveje. O jei moteris pakankamai proto turi, neleis vyrui jos po padu laikyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d.
liek cia stumia ant moteru?? Jai nesimokot istorijosanksciau valde moterys.. BEJE ir dabar Lietuvos prezidente D. Grybauskaite .. gerbkit moteris!!
anonymouss prieš 4852 d.
#25 mylėti moteris?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4852 d.
ka sita demotyvacija demotvuoja?
anonymouss prieš 4852 d.
visiškai pritariu killerei. o šiaip seksistinių anekdotų visada buvo ir visada bus. iš savęs pasijuokti kartais reikia ir tikrai būna šmaikščių seksistinių anekdotų. bet čia jau yra tyčiojimąsis, netgi žeminimas. kažkodėl negirdėjau nei vieno panašaus tipo anekdoto apie vyrus. ir šiaip, praplėskit akiratį, nes tie, kurie mąsto stereotipiškai - tikrai yra visiški mulkiai. jeigu moterys protingos, tai kodėl klesti prostitucija? todėl, kad pigią kekšę gauti yra lengviau negu protingą moterį. nesakau, kad visos moterys protingesnės už vyrus, yra visiškai kvailų moterų, bet ir vyrų tokių yra. žinau, kad vyrai per daug išdidūs, kad tai pripažintų, bet tiesą pripažinti visuomet nėra lengva, taigi...
D3motyvator prieš 4852 d.
jei ne vyrai isvis to kompo nebutu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4852 d.
Nu, vyrai, piskit atgal pas parsus prie savo lovio... Kas jus prie kompo isvis prileido???
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau