2012-03-28, Rendolfas
Na, teisėsaugininkai,
30

komentarai (19)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4558 d.
win.drub.lt/ref/7Bc ziaurus jos interviu
Spartasaurus prieš 4559 d.
#3 man vistiek px
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4560 d.
rokas kosuba tu turbut nesupranti tokio dalykiu kas cia vyksta kad ta mergaite isnaudojo visoki asilai MOTINAI LEIDUS IR MERGAITE TADA BUVO IR JOS PRIEZIUROJ NE TIK DRASIAUS net nesupranti ka reikejo jei iskesti kaip tie begedziai vaikui palei burna savo daiktus kaisiojo ir ne tik palei burna tikriausiai kaip galima ta mergaite atiduot motinai jei ji ja nepasirupino anksciau kada laikas buvo jei vyruti nieko nesupranti tai nerasyk o ta teismo sperndima tai tikriausiai piukiai pats zinai kaip pas mus dirba pinigai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4560 d.
BEGALO BEGALO GERBIU ŠĮ ŽMOGŲ, KAD IŠSAKĖ SAVO NUOMONĘ TAIP, BET MANAU, KAD JIS ŠSAKĖ NE TIK SAVO, BET IR VISOS LIETUVOS NORMALIŪ GYVENTOJŪ NUOMONĘ!!! MLDC ŠITAS ŽMOGUS! :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4561 d.
Tokia motina tik ant lauzo !!! Turiu dukra 4 men pati akis iskavinciau tam kuris ja paliestu ar bandytu sitaip ja tampyt po teusmus ir taiptoliau, debilu laivas! Vietoj mergaites as atsisakyciau motinos. Beje kur motinos motiniski jausmai, ar ji pamirso ta diena kai ji gime, kai nemeiegojo per naktis supdama savo mazyle ant ranku. Duok Dieve mociutei sveikatos apginti mergaite, ko negali padaryti motina!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4561 d.
kur mes gyvenam? cia skaitosi demokratija, europos sajunga, net viduramziuose taip tikriausiai nebuvo, kur ziuri valdantieji?baisu, gaila mergaites, kaip zeme dar nesioja tokius pedofilu klanus, bet nieko auksciausias teismas pries dieva, degsit pragare slykstynes. O Seneliams stiprybes, nepalusti kovojant su tokia baisia korupcija,
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4561 d.
#8 Šaip sako ne MAMYTE, O ŠLIKŠTYNE
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d.
ignoruot tokius debus reikia pz dar niekur nemaciau, kad vaikas esant motinai, is kurios neatimtos teises gyventu su kazkokiais pasaliniais. Geda kad musu valstybej ne istatymo paiso ir isvis kokie ten pusprociai ble berasciai is suaugusiu sules desimt klasiu nebaige maldas kalba?!.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d.
Priplove smegeneles jums :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau