2011-05-07, whatnaa
Narkotikai - Jie neišsprendžia tavo problemų. Jie tik atitolina
114

komentarai (38)

antipropaganda prieš 4161 d.
Psichologas Benny Shannon mano, kad Mozė buvo apvaigęs nuo ayahuskos pagamintos iš akacijos todėl tai sukėlė jo dieviškas vizijas.
Jėzus galimai naudojo kanapių aliejų gydydamas žaizdas, kataraktą ir t.t
Baltai augino kanapes ir jomis svaiginosi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4500 d.
Nusisnekat kaimieciai, kalbant apie priklausomybes, tai pavojingiausia yra fizine priklausomybe, kai tiesiog nenoredamas ,tavo kunas reikalaus dozes, joint'o ir nieko negali padaryti, parduosi viska, kad tik gauti ta doze.

Zole, ecstasy's ir kai kurie kiti narkotikai jos nesukelia, jie gali sukelti psichologine priklausomybe- o cia jau nuo zmogaus priklauso. Psichologine priklausomybe galima , kad ir saldainiams turetu. Jeigu zmogus stiprus , tai betkada gali sau pasakyti ne.

Be to , gal kas zino iskur gauti kvaitulini salavija? salvia divinorum , pilnas pavadinimas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4561 d.
p.s. ir taip vadinami vartai i narkotiku pasauli yra ne zole o alkoholis ir cigaretes, nes didesnis sansas kad zmogus is vis nieko nebandys jie bus vissiskai blaivo mastymo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4561 d.
alkoholis yra baisesnis narkotikas bet kokiu atveju nei zole, nuo zoles bent jau zmones nesidaro agresyvus, ir kenkia maziau, pasidomekit moksliniais tyrymais naujausiais, o ne tais kur bezdzionem uzdeda duju kauke ir paleidzia 3000 doziu vienu metu ir poto raso neva smegenu lasteles zuva. Paziurekit i ka xmones alkoholis pavercia prie kiosku uztenka nueiti, kas antra moteris sumusta seimose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d.
Pusdurniai jūs blt... žolė yra psichotropinė medžiaga, kuri parūkius paveikia smegenų veiklą ir kaip ką ji veikia, vienus slopina, kitus suaktyvina ir t.t. nesakykit, kad nesinori išmėginti konors stipresnio, nes jei taip nėra jums, nereiškia, kad nėra kitiems. visus veikia skirtingai. jei sakot, kad tai nėra priklausomybė, kodėl nenustojat to daryt? "parūkau kartais" ; "parūkau per šventes ar progas"ir t.t. bet kažkodėl rūkot ir nesusimąstot, kad negalit nerūkyt... kodėl žmonės, kurie rūko jau ne vienerius metus, vis dar rūko? nes patinka? ar dėl to, kad negali sustot? nei vienas rūkantysis nepasakys, kad todėl, jog negali sustot, kaip ir tie, kurie rūko tabaką. priklausomybė tokia didelė, kad būtinybė neatskiriama nuo patikimo. o tiems, kurie sako, kad nesinori bandyt konors dar, siūlau nueit i priklausomybės centrą ar pašnekėt su žmonėm, kurie nėra jūsų "draugų" rate, kurie lygiai kaip jūs rūkot ir teigiat, kad tai nėra blogai. nemanau, kad narkomanai iškart pradėjo nuo amfos ar kokio kito shudo... ir ginčytis čia galima kiek tik sveikata leis. man nuoširdžiai po..ui, ką kas vartoja ir kiek, kol manęs tai liečia, tik gaila, kaip patys žmonės save apgaudinėja
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4721 d.
Zole narkotikas !!! rukau jau 5 metus beveik kasdien... buna neparukau savaite.. tada vel menesis... nereik saves apgaudinet !!! nesutinku tik su vienu teiginiu, jog po zoles atsiranda noras stipresniem narkotikams.. manau netgi atvirksciai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d.
#30 pirma sužinok,kas yra narkotikai,ir kas yra žolė :)
jus aplamai,durni,ar kas jum yra? :) kokią valandą pasiskaitinėkit,ar knygose,ar dar kur,tada kažką sakykit prieš žolę :)
žiauru skaityt tokias nesąmones,kaip kad #22 :)
alkoholio ir tabako pramonė kolkas yra stipresnė,nei MJ. milžiniška priežastis,kodėl MJ nėra legali :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d.
Weed 1:0 Kubilius
Bratela prieš 4881 d.
Aš prieš narkotikus ir kitiem nesiūlyčiau ....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4883 d.
Zole yra daug kartu geriau nei alkoholis, nuo zoles nebuna pagiriu, maziau kenkia nei alkoholis nei tabakas, kodel jus zmones taip nuvertinat zole? tai daug geriau nei vartoti tabaka su alkoholiu, as pats kai to nepabandziau galvojau ne niekada tai baisiausias narkotikas, bet kai pabandai supranti kad tai nesukelia priklausomybes, tai daug geriau uz kitus zalingus yprocius, as mieliau su chebra mieliau ipusiu pasijuoksim, paprikolinsim, nei eisim daryti nesamoniu ir po to del ju gailesimes...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau