2011-02-08, Candy.
-Ideali mergina, - didelė krūtinė, gera šikna... - - O man tiesiog užtektų, jei aš ją mylėčiau.
362

komentarai (34)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
susidegink dbr
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4902 d.
Pries isimylejima protas masto taip,
bet jei jau zmogui instiktyviai patiko tas ar anas, jokio skirtumo ar moteriai ar vyrui , tai bus px ar ji padla, ar sventa, spakliuota ar nespakliuota.... VA kame visas siaubas ;////
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4958 d.
visi kas neigiamai vertinat tai esat lievi zmones nesirupindntys savo groziu : ,,i like the way i am,, fuu.. Visalaik yra kur tobulet ir reikia sunkiai stengtis del rezultatu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4964 d.
Iš panų reikalaujat ir šiknos ir papų ir gražaus veidelio , nes prisižiūrėję olialiaškių. O patys tie kur taip komentuoja , koki esat ? Jaučiu nei 5 iš jūsų , nėra verti tokios panos. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
#21 Tiesa, ir šiaip prie ko čia vien šikna arba žmogus vidus, bachuriukai ir į veida šiaip ne retai žiūri, tiksliau tai yra pirmas pastebėjimas po to bendravimas, apranga, apvalumai.. Nu ką aš žinau baisi su dideliais papais ir šikna ir nekažka manau . ;?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4968 d.
Man asmeniškai tai nei tie papai, nei ta šikna LABAI jau rūpi... Svarbu merginos charakteris normalus, smagu bendraut ir kad aš pats nors kiek patikčiau, nes patikėkit panos, jūs tikrai dar daugiau išrankesnės vaikinams, negu mes jums :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4969 d.
#18 Visiškai pritariu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4969 d.
#24 sunkus atvejis, bet i sikna nlb ziuriu :) Nors gerai pagalvojus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4971 d.
bet ir tai fotkej nej papu nej siknos nera ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4972 d.
nusuprantu as tu bernu... Tai kas jiem istikro svarbiausia? Turiu grazu veida, bet figura tai eina nx, sportuoju daznai, iki kol nukrentu, po 3h, bet kad bent koks kilas nusimestu ar lasiniu pamazetu... Bl kartais atrodo kam gyvent...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau