2011-01-25, TheGlue
-Kaip šiandien sekėsi mokykloje? - -Puikiai, mamyte.
270

komentarai (64)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3946 d.
Taupykit pinigus ant abonimento i halke ir maldaukit tevu kad leistu koki ziauru sporta, o veliau kas pasakys bloga zodi sudauzykit, kiti nebesakys :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4185 d.
As irgi toks buvau,uzduxintas nevykelis,visi is manes tyciojosi . :) Bet ismokau uz save pastovet. Nereikia leist,kad is taves tyciotus,jei kabinejasi,spjauk i veida,tegul zino. Nebukit kaip mazos mergaites,ismokit uz save pastovet ir nebesikabines.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4702 d.
Lile, bet juk ne jų kaltė, kad yra kitokių žmonių. Ant manęs pačio stumia. Ar keliu prieš save ranką? Taip. Ar galvojau apie savižudybę? Taip. Ar pykstu ant jų? Ne, nes tai tik mano kaltė, aš kaltas, kad nesu kad visi, ir ne kas kitas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4737 d.
Sunkiausia yra meluoti tėvams,kad viskas yra gerai,kad neturi rūpeščių ir jautiesi laimingas, kai viską užslepi savyje,nepasidalini savo skausmu su niekuo tai tik slegia ir slegia kol galiausiai prieini išvadą ,jog esi niekam nereikalinga padugnė kurią visi gali žeminti ir su tavimi daryti ką tik panorėje, galiausiai griebies atrodo tau pačio patogiausio būdo atsikratyti skausmo, pakeli prieš save ranką. Žmonės kurie tyčiojasi neturi supratimo kaip sunku yra tiems iš kurių jie tyčiojasi, naktimis ramiai miega be sąžinės graužaties kai tuo metu nuskriaustasis tik apie tai ir galvoja, galiausiai tai taip įsisėda į tavo vidų ,jog pradedi iš tiesų manyti,jog tau nevieta čia tu neturi teisės egzistuoti, liūdna man matyti šitaip besiritančius vaikus kurie neturi nė lašo supratimo apie tai, ką daro :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4980 d.
to #58 nu zinai mes visi kartu galim padaryti, kad jis toks nebutu. Ir tas paklausimas kaip sekesi. Nu paklausia ir viskas, nei isigilina ka reiskia tas "gerai" ar "blogai". O po to visa Europa ir visas pasaulis kalba, kad cia Lietuva, cia vagys, cia pedofilai, cia patycios ir cia gal geriau nevaziuot. Zinoma ne visi, bet.. Na tikrai negalima tokiu problemu palikti neissprestu.
Anonimas prieš 4981 d.
#59 Cia logiga, jis smirda, mes ji musam. Palaukit tuoj ateis i mokykla su sautuvais ir pasaudis museikas ir engejus, pasidomekit amerikoj vos ne kasmet tokie uzguiti vaikai puse klases isaudo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4983 d.
mmm... smurtas mokykloje toks naturalus dalykas kaip ir kvepavimas buvo ir bus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4983 d.
Mhm,sulei praktiskai nesu mates rimtu patyciu,pamatyciau tai...;d
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4983 d.
Cia tas sake kur spiria.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4985 d.
Jei yra protyngas zmogus tai niekada nelys nesitycios ir panasei.Aisku pasipyzdawoti kartais tai galima.Kas taip tyciojasi ziauriai ir panasei jie yra patys 0 prie draugu ar hebros kaska bando parodyti o kaip wieni buna tai ramus byjo.Tokiem tik galwas spardyti reike . Nepernesu tokiu dalyku.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau