2011-05-21, Dzema
-Šita daina sena, kodėl jos klausai? - Tavo mama irgi sena, bet tu jos dar vis klausai.
398

komentarai (26)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d.
KOMERCIJAAAAAA. vat kas dabar populiaru.
MindziuX prieš 4868 d.
#24 fuck yeah! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d.
#21 Didesnės nesąmonės nesu girdėjęs :D Popsas (senasis) nemirė ir tikrai nemirs, rokas ir tikrai nemirė ir nemirs. o tos tavo išvardintos, kurios ale populiarios, tai matyt ir patinka tik tokiems kaip tu, kurie dar nelabai supranta, senų, gerų dainų. Ir koks tavo atsiprašant suknistas reikalas, kur kokios dainos klausys žmogus, jei man patinka senas gabalas, aš jį eisiu pasileidęs garsiai ir klausysiu, ir man bus visiškai dzin, ką tokie kaip tu apie tai galvos : )
Vilius_4_eminem prieš 4870 d.
#22 Tai aš ir kalbėjau apie oldschool.
MindziuX prieš 4870 d.
#19 Šiuolaikinis tikrai ne, padėkokit byberiui. Old school popsas, kaip ir kita muzika, yra cool, bet dabar to net muzika nepavadinsi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d.
popsas mirsta, rokas mire, repas jau beveik pamirstas. Kolkas virsui laikosi clubines, tck, elektro na ir hardbass. Beto jei tau daina patinka bet ji sena tai klausyk namie, o jei jau tarp draugu tai arba visai neleist arba tik naujas ir geras.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d.
atsibosta senas klausyt dainas.taj jaj isgirsta ja grojant sako:isjunk sita gaidy
Vilius_4_eminem prieš 4870 d.
#18 Tik nenusišnekėk, kad popsas neturi išliekamosios vertės.
MindziuX prieš 4870 d.
Šiaip jo, mtv leido gerą muziką seniau tikrai. O dėl muzikos: senos dainos - geros dainos, dabar tai šūdų krūva, visa tai, ką rodo mtv ir ką klauso paaugliai yra šlamštas. Jeigu sako, kad 3 mėn. esanti daina jau sena, tai ką kalbėt apie klausančius 60s, 70s gabalų? Juokinga, žmonės nesupranta, kad popsas neturi išliekamosios vertės, jis sukurtas šiai dienai kad čartus ownintų ir vsio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4871 d.
Gera muzika nesensta. O tokie mulkiai, kurie taip kalba, dazniausiai net nenutuokia apie muzika. Galima klausyti bet kokio stiliaus, bet bent jau ziurek ka klausai.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau