2012-12-13, Jupiterisboy
15-metė pasaulio čempionė - Tai kas dabar, krepšinis ar plaukimas Lietuvos sportas?
45

komentarai (33)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4281 d.
1 fuxas tam plaukime, bet krepsinis zinoma svarbesnis
C11 prieš 4297 d.
Kažkaip nuo to laiko kai prieš dešimtmetį Alekna pradėjo medalius rinktis iki dabar niekas nepasikeitė ir disko metimas nepatapo Lietuvos sportu. Tas pats atvejis čia. Tas pats atvejis ir su Žydruno Savicko pasiekimais. Šalies sportai gali būti tik komandiniai, ilgai trunkantys sportai kaip futbolas, amerikietiškas futbolas, ledo ritulys ar krepšinis. Get over it, kids.
Emma11956 prieš 4297 d.
Plaukimas lietuviams tapo žymiai svarbesnis, bet krepšinis bus lietuviams svarbiausias per amžių amžius :D
Ignassin prieš 4297 d.
#29 Tai yra ir vyresnių plaukikių, tai galiu teigti, kad vėliau nelabai kas keisis į gražesniąją pusę :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4297 d.
#28 Pala, jei dar 15 :D
Ignassin prieš 4298 d.
#23 Visų plaukikių taip: nei figūros, nei papo...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4298 d.
KREPSINIS. JI VISKA KA MOKA, KA ISMOKO, TOBULEJO IR PAN TAI UK, O NE LIETUVOJ.. KAS TA TAUTYBE.. ISTIES. DABAR VISI PRISIMENA, AKD JI LIETUVE...


KREPSINIS!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4298 d.
#25 Taigi, kad jie, o ne jūs pampdami alų prie žydrųjų ekranų, nėra robotai. Tai ir išaiškink tai visiems, kurie nežino, kad tai priklauso ne nuo vieno dalyko visi laimėjimai ir kiti pasiekimai.

Taip pat nekalbėkime praeitimi, kas buvo ir kaip buvo.. Jei laimėjo net ir prieš pačius geriausius kažkada, tai nereiškia, kad ir laimės ir šiandien. O, praktika rodo visai panašiai :)

Kas sakė, kad Lietuva sutverta krepšiniui? Tai nėra kaip panacėja, jei ne tiek krepšinio aistruolių, kurie taip tik ir mano, nes jie kitaip ir nenori manyti.

Niekas čia ir nekeis kalbomis, kai kas jau tą keičia darbais, o ne tuščių žodžių malimu ir ėjimu į Seimą. Kas mėgino balotiruotis į Seimą, turbūt nereikia minėti..

Man tai apskritai sportas neteko prasmės, todėl turėjai pastebėti, kad futbolo kaip panacėjos taip pat nesiūliau. Šiandien toks sportas, kur daugiau moka, ten ir eina... Kas daugiau pinigų turi, tas nusiperka iš užsienio žaidėjų. "Kupi-pradai" biznis. Perkami ne tik žaidėjai, bet ir ištisi žaidėjai, o žiūrėk likę be finansavimo kaipmat visi išsibarstytų po užsienius. Tame jokio įdomumo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4298 d.
#21 Visada gi nelaimėsi, mes ne robotai, kad pastoviai imtume medalius, tuo krepšinis ir ypatingas, būna džiaugsmo ir būna nusivylimo, tai normalu, o ką futbolas gali šiuo atveju pasiūlyt ? TIK NUSIVYLIMĄ, verkti norisi kai pralošia prieš tokias mažas šalis kaip Lichtenšteinas... O Lietuvos Krepšinio rinktinė yra nugalėjusi JAV All Stars rinktinę, sutriuškinę tokias rinktines kaip Argentina, Serbija... Ždž, Lietuva sutverta krepšiniui, kaip bebūtu, bet tai Lietuvos sportas ir nieko čia nepakeisi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4298 d.
Nei aš minėjau kad laukiu ar tikiuosi, kad futbolas užgoš krepšinį nei ką, susitvarkykit faktus ;)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau