2011-07-26, Nuffas
15-os metų, surūkiau pirmą cigaretę - Dabar, tokio amžiaus vaikai jau mėgina mesti
316

komentarai (36)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4426 d.
#11 Oj bl koks durnelis :D Tarp 10 ir 13, kol organizmas dar jaunas, nepatyrė nieko rimtesnio ir zjbs jam mat :D nuo tų ratų 20 būdamas keturiom šliauši, asile :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4561 d.
#32 gal dar užsiverstum ? Bullshit
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4609 d.
dusk nx dymkau krw
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4609 d.
man 15 kaip mest rukyt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4800 d.
Nerūkiau ir nerūkysiu nes vien nuo kvapo taip bloga ir dusina kad įkvėpus tai į plaučius tikriausiai kaip mat krisčiau gatava.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d.
#3 #4 #15 #21 #23 šie žmonės yra stiprūs žmonės...atsilaiko spaudimui. labai pritariu jums!!! iš tiesų, kas pradeda rūkyt yra labai silpni žmonės, neturintys valios, nekalbu, žinoma, apie tuos, kurie moka ir sugeba mesti tai daryti (:
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d.
#29 man pvz. rūkalų kvapas šlykštus, ir negaliu jo pakesti. TRUKDO DŪMAIS JEI DAR NEAIŠKU, O JŪS DAR KLAUSIAT ..... tarkim jei stovėčiau prie rūkančio žmogaus, tai būtų pasyvus rūkymas, o tai tiek pat kenkia sveikatai. na man tai tas pats kas jums atrodo, na bet jei norit galit mirti 10 metų anksčiau ;D iki tol kol plaučiai susitrauks kiek įmanoma ..:) Žodžiu jūs rūkot, o mes gyvenam :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4803 d.
atvirai pasakysiu, pirmą kart pabandžiau 9 metų, ir užsikabinau, nedaug rukau, su pertraukom, ir man visiškai px, ką dabar sakysit, ką galvojat ir pan. ;) Jei netrugdo man, kodėl trugdo kitiems (demo)? man gerai, kas jum skauda, kad rukau? va ko jau ko, bet narkotikų tai NIEKADA GYVENIME nebandysiu, nėra jokio noro, jokio smalsumo koks skonis ar pan, bet nesmerkiu ir tų, kurie jau bande yra, kurie galbūt užsikabinę. Jei jiems gerai, tai ir man gerai, tik tegul nebando per prievartą man jų kišti. ;) tai tiek mano nuomonės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4804 d.
Vaikai rukykit ir viskas bus zjbs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4804 d.
#26 o nahuii ta viena per 3 menesius rukai ? kokia nauda ?
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau