2010-12-13, Goblinas
Abortas - ar dabar supranti kas tai?
157

komentarai (101)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2925 d.
O kai menesines iseina ar masturbuoliesi ir milijonai zusta ir tas pats . . . Pasodinam visi kas zudo 1000 zmoniu (busimu) kai smaukos ir visas moteris po pirmu menesiniu zudikai zudikes!!!!@!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4238 d.
o tai kai per karą tūkstančiai žusta dėl velniai žina ko tai px xD oj logika :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4514 d.
#88 Tau pačiam pist į galvą, nemąstantis asile... Per visokius moralės šalininkus ir priviso žmonių pasaulyje tiek, kad tuoj pritrūks resursų visiems išsimaitinti. Ojojoj, išgelbėkim kiekvieną gyvybę, tegul tas vaikas badauja arba gyvena su motina, kuri dar net 12 klasių nebaigus, bet jis turi teisę gyventi. Per tokį buką mąstymą žmonės ir dauginasi nekontroliuojamais tempais. Moralė yra gerai, bet kartais reikia jos atsisakyti vardan svarbesnių tikslų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d.
pateisinčiau itk psichiškai apsigimusio vaiko abortą, visa kita yra tiesiog per žiauru. Gal pradėkim leist abortus, kai merginai nepatinka vaiko lytis..?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4756 d.
kas cia blogo tie abortai, gi tas kudikis nei galvot nei nieko daryt dar negali pilve ir nesamone, jeigu motina nenori vaiko tai kai ptam vaikui poto jaustis :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4884 d.
kai nesamone :D zmogaus gemalas nebuna tokio dydzio ir jau su pilnai issivysciusiomis galunemis :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4904 d.
Visiskai sutinku su tarantino
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4907 d.
Sutinku su Tarantino.
Tarantino prieš 4908 d.
Aš irgi už abortus. Mano nuomone vaikas turi gimti tik stabilioje visais aspektais šeimoje. Kas sako į vaikų namus geriau atiduoti tegul persišviečia galvą, bet kokiu atveju tuose vaikų namuose vaikas nelaimingas bus, be to ir taip pilni tie vaikų namai nelaimėlių. Antra jau geriau abortas, nei leisti gimti invalidui ar apsigimusiam vaikui. Kam tiek tėvams, tiek jam kankintis? Humanistai didieji, pamąstykit ar patys norėtumėt būti našlaičiais arba gyvomis daržovmis arba prievartautojo vaikus auginti? ;) Pateisinu aš tiek autonaziją tiek abortus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d.
As tai uz abortus, koks malonumas vaikui visa gyvenima matyti geriancius tevus, neturetu siltu namu ir t.t. O jei yra negale, manau irgi neper linksmiausia tokiam gyventi. Arba jei mergina isprievartauta ir stai, laukiasi. Manau abortu nereiketu uzdrausti, o reiketu tiesiog i viska atsakingiau ziureti.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau