2013-11-12, ne2rnas
-os savaitės demotyvacija Ar damos - Taip elgiasi?
148

komentarai (26)

Klunis1 prieš 3166 d.
dama ar ne , merginoms išvis nedera keiktis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3675 d.
Kartais ne inspect element? Nes su juo viska galima, galiu parasyt ka noriu ir nuscreenshotinti, perkrauni psl ir vel tas buves tekstas. So. Kol pati nepamatysiu, tol nepatikesiu.
#19 nu supranti, jiems privalai paklusti, nes jie mano esantys pasaulio bambos, pasaulio valdovai, tai jei nepaklusi, tai dar ne tiek prilos. :) Nu zdz. Ne veltui sakoma, jog jei dievas tikrai egzistuoja, tai jis tikriausiai yra vyras, nes tik vyrai taip gali su*ikti pasauli ;)
tomciukas prieš 3976 d.
nieko sau dama :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3989 d.
Dama. Jo. Soliarumuose tokių damų nors vežimu vežk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3989 d.
Savaites demo?...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3989 d.
#3 Tai nereikia list i interneta tada.Puikiai zinojo kiek toks isgarsejimas kainoja.Vietoje to kad ignoroti ir likti auksciau kitu,nusileido iki toli grazu ne iki DAMOS ligio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3996 d.
damos apibrezimas isliks, tik gaila kad yra tas poziuris kad tikra moteris turi buti dama, which is fucked up.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3997 d.
#18 bet tu ir idomus bicelis, pagal tave yra tik dvi merginu rusys: damos ir kurvos. nes pasirodo jei nesi dama (dama turi buti nuolanki, o mergina nenori nusileisti kazkokiem locham nes zino savo verte) tia tipo kurva? zinai ka reiskia zodis kurva? cia dazniausiai shnekama apie merginas kurios turi labai daug sekso partneriu. tai tipo sprendi kad ji daug su kuo mylejos??? o isvis, jei ir mylejos, ko cia smerkti?? nori zmones ir mylisi, jeigu necheatina ant kitu
XXYYXX prieš 3998 d.
#14 Bet juk žinai, kad dama kaip ir turi apibrėžimą, ir nesvarbu, su kuo tau tas žodis asocijuojasi, jis niekada nesikeis. Taip kad... ;)

O ir šiaip galima suprasti, kad tau labiausiai tinka kitas žodis - k*rva. Jis toks nuostabus, tiesiog spinduliuoja linksmybėmis ir lengvabūdiškumu. Jokio naftalino, nuobodulio ar suvaržymu. Argi ne puiku?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3998 d.
ai krc nera nei damu nei dzentelmenu isvisa nei vieno siam pasauly,tia galim ju ir nebeieskot, vistiek kiekvienas bent karto nusikeike... viskasj au ne dama ir ne dzentelmenas
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau