2011-09-11, Dzesis
Ar sugebam atpažinti tikras dainas - be "bumčikų" ir "techno"?
93

komentarai (50)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4231 d.
Techno jega!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4498 d.
Some time ago, I did need to buy a building for my business but I did not have enough cash and could not order something. Thank God my sister proposed to try to take the <a href="goodfinance-blog.com">loans</a> at banks. Therefore, I did so and used to be satisfied with my small business loan.
Elebro prieš 4692 d.
#8 palaikau tave :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d.
#8 deja, bet taip, MES zinom kas ira tikra muzika:)
ir kaip jus sakot, kad metalas vien staugimas, tai tas staugimas tera tik 1 is daugelio metalo stiliu:) jei bent kiek megstat muzika pasidometumet:) na o as zinoma pritarsiu daugeliui, kad techno,electro net negalima vadinti muzika:) ir kad jus kadanors nutrenktu gerb, 'elektrikai' :D peace
MindziuX prieš 4767 d.
Vienu žodžiu, club muzika sucks :) Čia paskaičiau, sako, metalas smegenis žaloja.. Mano manymu, kaip tik visokie club, techno ir kiti "muzikos stiliai" protui kenkia, jeigu žmonės laiko tai gera muzika. Metalas nu gerai ten parėkia biški, tai ką? Bičai išreiškia save, savo emocijas, o ne kaip visokie popsinukai kaip prodiusas pasako taip ir daro. Muzika, sukurta masei, beprasmė, tad..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
Club irgi yra muzika. Tik ne menas. Bent jau tokiu neskaitau. Muzika yra būdas išreikšt savo jausmus, emocijas. Nežinau nė vienos club dainos, kuria būtų išreikšta kažkas prasmingo. O jei ir yra, tai toli gražu neprilygsta tokiem rock grandam kaip Led Zeppelin ar Queen. Ar repo legendoms kaip 2pac, notorious B.I.G., ar wu-tang. Club muzika yra tokia pat muzika kaip pusfabrikačiai yra maistas. Tai valgoma, bet tai nenatūralu.
MindziuX prieš 4769 d.
#40 Mldc pasakei, tačiau, mano manymu, techno ir pan. nėra muzika. Tikra muzika turi jungti įvairių instrumentų garsus, o techno tėra beprasmis bumsėjimas. Ne vien rokas yra tikra, gera muzika - repas, jazzas ir t.t. irgi yra vertintini. Svarbiausia, kad muzika turėtų išliekamąją vertę, o ne kaip buvo pasakyta, savaitę paklausai ir pamiršti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
Šaunu, kad yra žmonių, klausančių oldschool rock!! ;}}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
Jeigu baigsit šį karą, visiems pastatysiu po Vytauto butelį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d.
uzkaitaiau apacioj esanty komentara! senos grupes yra daug populeresnes, uz tas visas naujas. : D bet jei daina patinka, tai nereikia kreipt kitu demesio. ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau