2010-10-07, vik_star94
Arba Žalgiris - arba - tu be nuomonės
301

komentarai (83)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4476 d.
#77 Tu labai jau sukonkretini "fanai" ne visi tokie yra, kai kurie tiesiog nusispjauti į kitų komandų sirgalius, jiems žaidimas tik rūpi, aišku kita dalis, būna kitokia... Bet čia kiekvienas pasirenka savaip. :)
TheDemotivator prieš 4667 d.
Paskaitykit apie Kauna vikipedijoje :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4752 d.
Čia maždaug visi bijo išsakyti savo nuomonę. jeigu jau tokie drąsus apstumti Kauno Žalgirį anonimiškai, tai davai per facebook parašykit:)) Nei vienas neišdrįstumėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4900 d.
Tik kauno liurbiai taip galejo sugalvot...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5037 d.
#30 aš pvz iš vilniaus bet man žalgiris žymiai labiau patinka ir px tie miestai, svarbu žaidimas ir komanda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5051 d.
Omg, gal atsičiūxinkit visi.? Kaunas ir Vilnius turi skirtingas krepšinio komandas, nu ir.? Savas miestas, sava komanda ir nieko keisto, kad Kaunas neserga už LR, o Vilnius už Žalgirį. Kiekvienas esame lietuvis, ir mes visi pavarom žaisdami Pasaulio čempionatuose. Nepirškit kitiems savo nuomonės, nes kiekvienas ją turi skirtingas. Niekada nebuvau už LR, bet neinu ir niekam nespardau xarių tiems kurie yra už LR. Atsigaukit ir susivienykit. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5076 d.
Paskaites supranti ,kad Žalgirio fanai labai jau neispruse ir is vis tokie geda Lietuvai daro nieko nesakau tokiu pasitaiko ir LR fanu gretose
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5076 d.
Paskaites supranti ,kad Žalgirio fanai labai jau neisprusę ir atsilikę.
vik_star94 prieš 5079 d.
Sveiki. Tie kurie mano kad demo buvo kurta tik tam kad kurstyt nesantaika, labai klysta. Demo buvo kurta del pacios nuotraukos. Dekui. Ir pati manau kad sitas "karas" yra kvailas. Normalu yra kad Kaunas uz Zagiri, Vilnius - Ryta. savu miestu savos komandos., bet tarpusavy rietis ner del ko. Geriau tas pastangas sutelktumet per varzybas skanduodami uz savas komandas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5084 d.
Neuzkniso jau jums kariaut ;))??
Isviso, kurie raso jog 30% lietuviu ir 70% rusu ir lenku Vilniuj, nu tai manau Vilniuj nesat buve, dar skaiciau, jog ten reik pasistengt beieskant lietuviu Vilniuj... pzz... geda del jusu, seip taip gi nesaket, kad Vilnius gaidys ir panasiai anksciau kai ryto dar nebuvo, tik zalgiris, o kai rytas atsirado iskart nuomone pasikeite apie Vilniu?
cia tai faktas, kad 80% vaiku rasineja nesamones apie Vilniu ir sako jog ten "jobani duxai, gaidziai" ir pns ;] paauge suprasit, jog bereikalo stumet ant komandu, gi nieko nepasieksit tuo :))
Demotyvacija fail, cia tik, kad kurstyt nesantaika tarp ryto ir zalgirio fanu buvo sukurta...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau