2010-10-10, ...EErikAA...
Atsiprašau, kad gimiau. Daugiau taip nedarysiu.  - Pažadu.
228

komentarai (43)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5047 d.
DISLIKE!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5091 d.
#37 pats nesupranti ka pasakiau tai nereiskia kad as nusisneku... nes jau rasai pagal save o ne taip kaip as buvau parases aplamai atsakyk normaliai o ne per aplinkui vaiksciok jei neturi ka pasakyti geriau pats patylek nes tavo pasakymas be jokiu argumentu atrodo lyg pilstai is tuscio i kiaura o as pagrindziu o tu ne...(as nesuvokiu kaip galima sutapatinti vaika su kazkokiu suniu , nes kaip ir minejau sunis patys mes pasirenkame auginti ar ne o cia teigia kad suo mums yra ibraukiamas suo negimsta musu gyvenime suo ateina i musu asmenini gyvenima kaip ir vyras ar zmona mes turime pasirinkima sioje vietoje) jei jau taip uz gyvunus esi tai pradek vien nuo to kiek zmones ju iszude nebevalgyk mesos valgyk salotas bet ir jos yra gyvas organizmas... esme kad tu per daug sureiksmini viena ar kita dalyka kai dabar as izvelgiu didesnius dalykus ne kaip koki gyvuna nuskriaudus kazkokie pacanai kurie yra gyvenimo vargsai(jei dare del malonumo)... as iszvelgiu motinos ir vaiko santykiu nebebuvimo t.y. nera tarp ju meiles nes vienintele meile kuri yra tikra tai tik tarp motinos ir vaiko yra bet dabar matosi atvirksciai ir tai jau itakoja uzauginti zmogu kuris nezino ka reiskia myleti ir panasiai...
O del gyvybes langelio jau geriau tegu ten vaika(kudiki) palieka nei ismeta i kokia suksliu deze ar sienoje kur nors ...nes jau tikrai nemazai tokiu atveju yra.
P.S. jei vel neturesi argumentu neberasyk be reikalo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5092 d.
turiu pasakyti demotyvacija gera, tai tinkama ir suniukams ir kaciukams, kurios kankina zmones, bet tinka ir zmonems, t. y. vaikams, kuriu tevai nemyli ir panasiai, o del frazes galiu pasakyti, kad nemylimi vaikam tikrai taip pagalvoja.

del komentaru:
vnz- 1) nieks nesake, kad si demotyvacija skirta tik gyvunams man atrodo. 2) pats pasiskaityk gerai, ka parasei #34 komentare, nes man atrodo, kad pasakei, kad skaitos sie zmones, kurie raso, kad cia jau suniukas yra vargselis ir panasiai yra tokie patys, kaip ir tie skriaudejai, pasakysiu atvirai, pasirodei, lyg pats butum vienas is ju.

ir vel tiems, kurie sako, kad cia nedemotyvacija, tai prasyciau perskaityti ir isigilinti i savoka demotyvacija, nes savo rasymais, tik parodot, kiek esat isilavine
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5092 d.
LOL NOOB GTFO :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5092 d.
ei, cia jau ziauroka.........iskart taip lyg per sirdi kas vaziuotu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5092 d.
Tikrai gaila.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5092 d.
Net gaila sito suniuko pasidare. ;/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5093 d.
vnz~~ Suvoki ką kalbi? Parduoti ar atiduoti skiriasi nuo žudimo.
Tas patc kaip vaiką įdeda į ta givybės langely, taspatc kaip nenužudyti?
O tau kaškas sakė, kad numesti nuo tilto šunis susyja su gimimų?
Ne, tj nhj ir tylek.
Vpšė, tiesą rašo.
Tau nepatiko - nerašyk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5093 d.
skaudi realybe ... tikrai ziauriai skamba ir atrodo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5093 d.
zodzej tikrai per ziaurus :(
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau