2011-08-26, Leezash
Bažnyčios lubos aukštos ne dėl Dievo - O dėl to, kad senučių dvoko koncentracija sumažėtų
157

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4521 d.
#15 Chebra, radau išmintingą komentarą demotyvacijoj. Dabar dauguma tu tikinčių tiki tik dėl to, kad močiutė vaikystėj pripasakojo apie dievulį, ir neša bažnyčiai pinigėlius. O tikrosios tikėjimo vertės daugelis ir nežino.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4679 d.
pati slyksciausia demotyvacija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d.
#15 visiškai sutinku su tavim.
#16 as žinau kaip yra ištikrųju :)
Rocknroll prieš 4774 d.
tai va kodel
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4775 d.
#17 2+2= Dievo nera.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4775 d.
#17 tai didesne tikimybe kad yra reiskia reik tiket ;D
Leezash prieš 4775 d.
Kažkur skaičiau, kad matematiškai apskaičiuota Dievo egzistavimo tikimybė. Ji yra 60-70% :D
Anonimas prieš 4775 d.
tie, kurie kaip prisukti kartoja, kad Dievo nera, yra didesni zombiai uz tuos, kurie juo tiki. tiesiog nei vieni, nei kiti nezino, kaip yra is tikruju, taip kad neskubekim su kategoriskais tvirtinimais.
zvp prieš 4775 d.
Kažkada seniai jau sakiau, pasikartosiu dar kartą. Mano manymu, galima skirti tikėjimą, religiją ir bažnyčią. Tikėjimas - kiekvieno asmeninis reikalas. Religija - ją būtų galima pavadinti verslu ir bažnyčia - kasos aparatas. Beje, Vatikanas atlieka inkasatoriaus pareigas. Kas juokingiausia, kad lyg ir yra skatinamas asketiškas gyvenimas ir pan., tačiau gerbiamas popiežius sėdi apsikarstęs auksu, auksiniame soste. Ar tik bažnyčia nebus turtingiausias verslo vienetas? Šiaip ar taip, klupi varguoliai, prašo Dievulio malonės, duonos kąsnio, o Vatikanas, turbūt, juokiasi iš to.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4775 d.
#13 Nx tiket? As 17 metu tikejau i ji. Dabar man 18. Zinai kodel as nebetikiu. Nes as praregejau. Mano smegenys issivale nuo to viso meslo kuri krikscionys mums kale i galvas 2000m. Juk Egiptieciai turejo berods apie 200 dievu. O Lietuviai irgi turejo nemazia dievu. Kodel mes i juos nebetikim? Nes mes juos sukurem. Dabar tas pats yra su siuo "dievu". Dievo nera.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau