2011-11-26, Drug.
Blondinės yra berniukams - Brunetės yra vyrams!
240

komentarai (36)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4115 d.
Total bullshit...parase tokia/toks pat durnas jei kazka tokio sprendzia pagal plauku spalva. Idijotai negaliu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4119 d.
O kam as priklausau jai mano plaukai alyviniai? o.o
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4483 d.
Tai taip, o mano asmeninė nuomonė yra visuomenės priimtas faktas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4506 d.
Tokių demotivacijų prisižiūrėjus, tai atrodo, kad blondinės jau ne žmonės. Negi man dabar eiti nusidažyti plaukus rudai? Tas jūsų visų požiūris į blondinės, jau tikrai į neviltį varo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d.
Visos šnekos vien apie blondines ir brunetes..What about šatenes ar ugninių plaukų merginas?;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d.
Protingai pagalvota :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4669 d.
#28 nesupratai kame cia esme yra... manau cia ir yra apie tas peroksidines, dirbtinas, tustutes merginas, kurios nei bum bum savo 1% smegenu masei neturi.. gi neveltui apie tas blondines kuriami anegdotai :D taigi blondines gali verkt, neverkusios, bet cia yra tiesa ;) ne karta isitikinau ir pats.. ;)
#25 nusisnekejai vapse :D brunetem nera ko pavydeti, nes jos yra graziosi :P o tu blondiniu peroksidiniu tai kaip prisikta visur.. jei eidamas gatve pamatyciau blondine ir brunete, as asmeniskai atkreipciau demesi i brunete, mane jos labiau traukia.. ;) brunetes..mm egzotika grazu, grazu.. ;) o tos peroksidines visos kai zilos atrodo, baisu net ziuret i kai kurias.. tavo pasakyme 0 logikos, nes ir naturalios blondines dazo peroksidiniai plaukus, joms patinka ''tustutes'' paneles ivaizdis ;)
TheDemotivator prieš 4671 d.
#28 mldc, respect
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d.
tikrieji blondinai ir blondines yra tie, kurie apie kitus sprendzia is ju plauku spalvos;)) tai viso labo yra isisenejes stereotipas. Galima kurti anegdotus, demotyvacijas ir t.t, na kazkam gal nuo to lengviau, linksmiau gyventi;)) bet jei yra tvirtai tikinciu, jog plauku spalva atspindi intelekta..., na tada manau, kad tokie zmones tikrai nera itin intelektualus
;D
TheDemotivator prieš 4674 d.
Siaip merginas renkasi ne pagal plauku spalva, o pagal prota ir kitas savybes. O jei vaikinas durnas, tai ir iesko sau paneles pagal plaukus.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau