2011-05-01, Kotrynak
Emigrantai tėvynės išdavikai? - O jaunuoliui Lietuvoje  po studijų naujam darbe ''per maža patirties''... Taigi?
199

komentarai (30)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4650 d.
O ta Tevyne duoda zmogui isgyventi?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4763 d.
Tai gal tėvynė - emigrantų išdavikė? jeigu priversti žmonės emigruot...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4763 d.
gyvenu dabar danijoj, man ner skirtumo ar lietuva ar danija, susumavus visus pliusus minusus praktiskai taspats yra.. cia danijoj alga didesne bet nera savos moters salia, pasilgsti draugu, seimos... lietuvoj algos mazos, daug pazystamu prasigere liudna ziuret... krc taspats sudas visur pasirupinta kad butu mum :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d.
Privaiuos tu kinu ir dirbs tai Lietuvai, jeigu teisesaugoj klanai , o didzioji dauguma isrinktuju seimo nariu taip pat rupinasi asmenine seimos, o ne salies gerove tai ir nereikia tiketis, kad zmones nuosirdziai vergaus. Kiekvienas turi teise tuomet ieskotis tos asmenines laimes kur jis nori.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d.
per maža ne patirties, o atlyginimo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d.
#24 Zinai ką nekalbėk uz visus, as pats po studiju ieskau darbo pagal specelybe jau berots 1m ir visur priima jau dirbusi kazka panasaus ,jiems buna pirmenybe ,,, zinoma dirbu nesedziu vietoje bet dirbu ne pagal savo spec
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d.
Sunku gaut darbą Lietuvoj... Nejuokinkit, vaikai. Šnekėjau su pora pažįstamų, kur turi savo įmones atsidarę. Sako ateina žmonės iš darbo biržos, kad tik parašą gaut, kad dirbt nereiktų, o iš biržos nemestų. Tai jau sakė su tokiais atėjusiais juokaut pradeda, tipo - "Tinki, parašo neduosiu, ateik dirbti". O pats patirties buvau ir iškart kvalifikuotu specialistu įsidarbinau. Nes parodžiau, kad moku. Ir be pažinčių pralindau. Tai, kad sustojot į visokias verslo vadybas iš kurių realiai nėra prasmės, tai dabar ir turit. Būtumėt stoję į ten, kur yra karjera įmanoma, pavyzdžiui technines specialybes, kurių specialistai skaitomi tiek Lietuvoj, tiek pasaulyje, labai aukšto lygio, tai nei čia, nei išvažiavus problemų nebūtų. O dėl stumimo ant valdžios, tai jei nėjai balsuot, tai patylėk, o jei ėjai, tai jiems laiškus rašyk, kad tave atstovaudami blogus tau sprendimus priima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d.
#21 jo, kubilius nieko gero
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d.
Na kvailas vaike, pasakyk ir prie ko čia tas Kubilius? Nejau rimtai visi tokie kvaili esat ir tikit, kad dėl visų jūsų nelaimių kaltas Kubilius? :D Ekonominę krizę sukūrė Kubilius, 50 metų planinės ekonomikos jungą uždėjęs irgi Kubilius buvo taip?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d.
1 zodis KUBILIUS
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau