2010-12-09, zigizmundaz
mesa
12

komentarai (204)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d.
gal n-18?????????????? ka?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d.
nebuna taip nebent kokiose atsilikusiose salyse
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4469 d.
as visiskai nuosirdziai ir rimtai sakau - sutikciau paaukot savo gyvybe,sutikciau numirti jei tik po to zmonija imtu elgtis kaip zmones,kad baigtusi ziaurumai,karai,zudynes,gyvunu kankinimai sitokie ir kiti baisus dalykai.as suvokiu kad tokiu dalyku mazeja,moderneja ukiai,gyvunai auga ir mirsta geresnem salygom,bet dar ne visur,dar ne visi atsimerke. man baisu pagalvot ant kiek skiriasi zmones jei man yra nesuvokiama kaip galima pries papjaunant kiaule ja spardyt pvz,o kazkam cia labai zjb!!! pati augau kaime,zinau kad nera taip kad nieks nieko nezudo ir visi laimingi,taip yra gyvuliu rusys skirtos zmogui pamaitinti,bet yra daug budu kaip galima ta gyvuliuka mylet ir uzmust neskausmingai,taip kad nabagas nei nesupras kas jam cia nutiko,o sitaip tasyt,trankyt,liet ta pykti savo ant nieko detu gyvuliu (nes nemanau kad kas moka alga uz spardyma pries papjaunant ir tt) yra zema,amoralu ir isvis jei tu nejauti gerumo gyvam padarui tai tu pats saves nemyli.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d.
Tu visai netekai proto? Dėl mūsų pilvų spardo kiaule?? Nu kur protas tavo žmogau, ar nematai, kad čia jau kažin kokie psichiniai ligoniai? :OO Už ką taip baisiai elgtis??
Visą laika verkiau, o tau ką net už širdies nesuėmė?? Tai ir tu toks pat bejausmis, kaip ir tie žmonės... Užuojauta tau žmogau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4680 d.
hah, sunku ziureti sakot? susaudyti reikia sakot? taigi jus patys esat uzsakovai. tik del jusu pilvu sitie gyvuneliai gime, tik del jusu jie ir paskersti, tai jei ka ir reiktu susaudyti tai visus tuos kurie mesa perka. sekmes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4685 d.
man atrodo sitie pamatyti vaizdai man bus trauma visam gyvenimui...asaros tai upeliais liejas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4693 d.
nu davai atpjaukit man mesos gabala
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4732 d.
#180 Tarsi ką žinotum... Žinai kaip gyvūnai myli tuos kurie išgelbėjo jiems gyvybę - ištraukė iš mirtiies nagų? Savo akim mačiau. Aiškint, kad jie nuo to, kad nuo mirties buvo apsaugoti, tampa žiaurūs ir išprotėja nėra ko, nes taip nėra. Galų gale, kaip tu jaustumeis jei su tavim taip elgtūsi? Ar tik nereikėtų ilgo ne tik fizinio, bet ir psichologinio gydymo proceso (kokių pusės metų kaip niekur)? Ne geriau liautis taip žiauriai kankinus tuos, kurie tikrai gali būti tavo draugai?... Pati mėsos beveik nevalgau vien tik dėl to, kad žinau ką reiškia turėti TOKĮ DRAUGĄ ir kaip jie kenčia skerdyklose... Gal kas iš žmonių, ypač tų, kurie aiškina, kad kitaip su gyvūnais elgtis neįmanoma, norėtų išbandyti visus tuos skerdyklų "malonumus"? Manau, Vokiečių belaisviai ir nemažai rusų lagerių kalinių II Pasaulinio karo metu tai patyrė...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4749 d.
labai sunku žiūrėti buvo. siaubas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4750 d.
nu nx vos ne apsivekiau ne viso neziurejau keikiaus vos ne kiekviena sekunde mintyse
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau