2011-06-13, Aurisss
Gal nereiktų pradėti aiškinti, kaip mums gyventi - Kai net nežinai, kurioje vietoje mes esame
88

komentarai (33)

anapilot prieš 4843 d.
P.s. Bumm, paciulpk sau ok?
anapilot prieš 4843 d.
šitoj foto ji atrodo kaip dievas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4844 d.
am... kuo rementis sakai kad ji nezino kur yra Lietuva ?
AsMigle prieš 4846 d.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4847 d.
Tokie dalykai kaip seksualinė orientacija nesusiję su genetika...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4847 d.
Ant laužo ją!
Vilius_4_eminem prieš 4848 d.
Manome, kad galima išskirti dvi pagrindines grupes: genetiniai gėjai - individai, kurių seksualinė orientacija yra apspręsta genų. Šiai grupei priklauso transgenderiai. Pvz. moteris su dideliais gamtos “padovanotais” buferiais ir shtoltz’u tarp kojų. Kita grupė yra psichologiniai gėjai – individai, kurių seksualinė orientacija buvo suformuota aplinkos. Pvz. žmogus netyčia pasilenkė gėjų bare ir jam labai patiko :). Įmanomos įvairios kombinacijos. Gėjai yra natūralus nukrypimas nuo normos t.y. natūraliai nenormalūs :). Įprastai, daugelis žmonių nenormalumą iškarto susieja su kažkokiu blogu požymių, bet realiai tai tik žodis, kuris reiškia savybę, kuri nėra būdinga daugumai. Pvz. nenormalus buvo net tik blogasis diktatorius Hitleris, bet ir gerasis genialusis Einšteinas. Gėjai yra natūralus reiškinys ir mums tiesa pasakius vienodai šviečia.

Kaip ir kiekviena kita grupė, gėjai turi išskirtinių individų, kurie dėl savo perdėtos vaidybos sukelia neigiamą aplinkinių reakciją. Pvz. Kai kurie psichologiniai gėjai savo orientaciją ir drabužių stilių intensyviai bando pateisinti genais. Kai kurie persistengia vaidindami kitos lyties atstovą, remdamiesi iškraipytais stereotipais, tartum dauguma moterų yra manieringos šliundros apsilipinusios povo plunksnomis. Taip pat kvailai atrodo, kai stambus individas su gerai matomais vyro bruožais ir suknele bando įtikinti aplinkinius jog jis yra tikra moteris, kas labai greitai yra interpretuojama kaip naivus bandymas apgauti. T.y. keistų situacijų priežastis būna ne pati orientacija, o perdėtas noras visiems demonstratyviai parodyti, kuriai lyčiai tas individas priklauso. Panašų požiūrį sukelia ir tradicinės orientacijos „kaimo ereliai“. :)

Šita nuomonė man yra priimtiniausia. :)
Nelly_-_ prieš 4848 d.
Ar jum trukdo tie zmones, ar jie jums ka nors padare kad juos taip smerkiate? Jie irgi zmones, jie irgi turi tureti teises.
P.S. eik nx anti !!!!!!!!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d.
Ir kas is to, kad tas vyras/moteris gaga cia pi...a prota apie tai, ka jau senai ir ilga laika visoje spaudoje periodiskai kas nors sakydavo... Kad atejo originalus klounas, kuris kopijuoja drabuzius ir pradejo pi..t tai jau mes visi turetume eit ir buciuot kojas hom..kam ? Kokiu jus lygiu teisiu reikalaujat ? Vaiku nieku gyvu ho...ikam negalima, nes tada ir juos uzkres ta liga.... Krc po kazkiek laiko jau vietoj ho...iku bus ped....filai ir tada Mr. Gaga ateis ir mum pi...s prota, kad mes ir juos toleruotume...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d.
Nu bet vis tiek reikia pripazinti, kad tie gejai per daug sau leidzia... Nafik jiems tie paradai... Kur matet kad normalus zmones paradus darytu vien tik kad pasirodyti, o jiems matai reikia...(angry)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau