2013-04-02, petrrrr
ziurekite, video, visi, verta, susimastyti
40

komentarai (16)

Vodka_ID prieš 4185 d.
Istikriju tai visa sita "anti-reklama" daro tik reklama, as pvz dabar uzsimaniau kolos paziurejas sita reklama. Tas pats ir su cigaretem, nesvarbu ka ten rodo, uzsiamanai rukyt jei rukantis esi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4190 d.
DEPOMINAS? :D HAHA DOPAMINAS IDIOTAI!
Ignassin prieš 4190 d.
#13 Švietimo ar apskritai informacijos teikimo, nelaikyčiau proto pisimu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4191 d.
Tokiu nesamoniu saitymas labiau kenkia nei kola. As jos negeriu gal jau pora metu nes man sultys 100 kart skanesnes, o jei kam patinka kola tai tegu ir geria kam reik pist prota del tokiu dalyku?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4191 d.
OK, you'r the boss. I will drink that shit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4191 d.
Gerkit, gerkit šitą vandenuką, man tik darbo bus daugiau dėl jūsų blogų dantų bei sveikatų. :)
Ignassin prieš 4191 d.
Kai buvo atliekami nepriklausomi tyrimai, tai nustatyta, jog atsigėrus kokakolos, iš pradžių nusimalšina troškulys, pagerėja nuotaika, kažkiek žvalumas. O po nepilnos valandžiukės, atsiranda apsunkimas, mieguistumas, sumažėja jėgos (kažkas panašiai ir šiame klipe paminėta). Šitą ir pats pastebėjau. Tad ramia sąžine atsisakysiu šio gėrimo, o ne išvedžiosiu kad tai nesąmonė, išsigalvojimas ir vartosiu toliau tikindamasis, kad viskas čia gerai. O kai kurie neturi valios atsisakyti tokio ale "malonumo" (kaip ir kitiems- rūkymas) ir kalba panašiai kaip #7 .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4191 d.
#6 o jei negertu,gyventu dar ilgiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4191 d.
Sveikam mirt neįmanoma :D #1
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4191 d.
Manau šio video autoriui reikėjo pirma, pirmą kartą atsigerti kokakolos, nes visas šis video atrodo kaip hipotezių rinkinys. Nors aš kokakolą geriu tik su burgeriu (tai būna tik kartais) bet nei vyzdžiai išsiplėčia nei apalpstu :D manau gali taip būt kokį kibirą kokakolos išgėrus arba 3 :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau