2011-05-31, sunheat
Iš dviejų blogybių - Blogiausia tapo legali
254

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4705 d.
Baikit jūs apie tuos narkotikus erezijas skleist.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4857 d.
#6 Ble galima uzkabint ir geresnio kad ne 3h o puse d laikys :) O tie kas ten ruko visokias chimkes kanabinodus tuos ir kabina 3h : D O svorio nepriaugi o kaip tik krenta svoris :)))
OoS prieš 4859 d.
#20 Nu tai augino, o ne vartojo.
Anyway, sutinku, bausmės neadekvačios. Bet sistemos nepakeisi.
wtf. prieš 4861 d.
#19 Buvo pries pora gal menesiu straipsnis, kai sugavo vaikina AUGINANTI zole, kuris gavo 10 metu. O po keliu dienu straipsnis apie prievartautoja, isprievartavusi 2 merginas, kuris gavo 6 metus.
OoS prieš 4862 d.
#11 Už vartojimą 10 metų? kažką maišai tikrai, galėtum plačiau biški. pagal BK už turėjimą savoms reikmėms max bausmė areštas, už stumdymą kažais kiekiais iki 2 metų, toliau nepamenu. bet 10m galima gauti tik už prekybą labai dideliais kiekiais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d.
Problem officers? xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d.
Visi narkotikai yra šūdas. Žolė nėra nei geresnė nei blogesnė už alkoholį. Ir visi vartojantys narkotikus (alkoholį, žolę ir t.t.) meluoja.
Duovis prieš 4862 d.
yh ++
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d.
Zole maziausiai kenkia sveikatai, pvz kiti narkotikai kaip kava, tabakas, tas apats alkoholis turi stipru salutini poveiki o zolyte tik atpalaiduoja ir pravalo smegenis nuo negyvu lasteliu sumazindama smegenu vezio rizika, tiek kad rukant i plaucius patenka dervos ir kitka kas nera gerai, o vartojant per garintuva , arba valgant tas pats kas valgytum obuoly ar kokia zemuoge tik linksmiau pasidaro.
wtf. prieš 4862 d.
Lietuva alkoholiku tauta, pamirskit legalu dumeli.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau