2012-05-16, Tampukas
grazulis, homoseksualai, per, grazus, homoseksualams
168

komentarai (30)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4507 d.
visus pedofilus saudyciau be jokio gailescio!slykstus iskrypeliai:((((((((
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
jei ne grazuliai ir ne uokos,vyrai butu bobos ? :D tai cia kuri is jusu jie padare vyrais, kad be ju vyrais buti nesugebate ? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
Pagarba sitam pilietciuj va cia tai zmogus stojo vienas pries visa vadinama teisma taip ir riaile pizda visa tiesa isreze i akis maladiec
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
Jei butum labiau apsiskaites suprastum, kad tie tavo teiginiai apie psichologus yra niekiniai. Kaip yra teigianciu tai ka tu sakai taip dvigubai daugiau psichologu teigianciu, kad tai nesamone, tiesiog zmones kaip visada turi savo nuomone. O faktas tas, kad joks tyrimas is esmes nera to irodes, kad tie kas kovoja pries gejus yra viduje gejai. O ziurint epistimiologiskai tai netgi neimanoma.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
psichologai kelinta karta yra patvirtine kad tie kas yra didziausi homofobai tiesiog yra uzsislaptine gejai. kovodami pries homoseksualus kaunasi su pydaru savyje
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
#24 Homofobija -yra neklinikinės kilmės terminas, apibūdinantis baimę arba panieką homoseksualams ir iš to sekančius veiksmus(Wiki). Siulau paradus prieš tai kas vyksta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4512 d.
#23 Pedofilai irgi žmonės, LOL. Tai ką siūlai, leisti pedofilams irgi daryti paradus? Čia yra nenormalu.
Pilnai pritariu #21 ! Išdėste labai teisingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4512 d.
Pasiūlymas Gražuliui. Homofobai irgi žmonės turintys teises, jie irgi nori savo parado.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4512 d.
P.S. Čia tik mano nuomonė ir tikrai nieko neskatinu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4512 d.
Užleisim vietą homoseksualams, kas po to ? Zoofilų paradai? Jie irgi mažuma, jie ir nori savo teisių ir žmonių pripžinimo.
Jūs sakysite gyvūnai turi savo teises. Taip turi, ir ne kartą mačiau kaip šuo "išsilija" ant šeimininko kojos. Tai jeigu šeimininkas tuo mėgausis, arba šeimininkė atkiš kitą vietą, tai jau zoofilija, tačiau ir šuo,kuris tenkina instinktus, ir kitas yra laimingi. Taip ir su homo... abu megaujasi.
Dabar palyginsit, kad šuns protiniai gebėjimai yra mažesni, nei jo išnaudotojo. Tai gal pradėkim bausti žmonas, kurios naudojasi savo tarpkoju ir vyro, kurio IQ yra mažesnis, instinktais, kad gautų naują rankinę? Arba gal tada išmatuokim visu homo... partnerių IQ ir jei jie žymiai skiriasi nubauskim protingenį už žmonių išnaudojimą? Čia buvo šiaip pamąstymams ir palyginimui.
Homo... kaip ir zoo..., pedo... yra liga, užkrečiama liga, kuriai ypač neatsparūs vaikai su pradedančia besivystyti mastysena. Tad jeigu jie sugeba prisitaikyti ir gyventi visuomenėje aš nieko prieš, bet kai pradeda kenkti visuomenei(vaikams) su paradais ir kitais išmislais, juos turėtume izoliuoti kaip visus psichikos ligonius, gydyti. Taip apie tai turi būti informuota visuomenė, bet ne paradais, o medicinos knygose.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau