2011-05-07, mazvaike
Jei neatskiri nei iš priekio, nei iš galo - Žiūrėk iš apačios
119

komentarai (24)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4508 d.
#18 Bendramintis tu mano.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d.
Čia Bill iš TH. Pažiūrėkit naujesnes ft gal pagaliau suprasit kad jis bx.. Blt jau graudu nuo jūsų tokių nesamonių daros.
ak-74 prieš 4574 d.
koks tolerantiskumas, jei 80% zmoniu pamate sita zmogu, ir neturi nieko bendro su jo muzika, pamano kad faina mergina, tai cia tolerantiskumas toki neiskirst yra, tolerantiskas gali buti kaip tokiu stiliu rengesi zmogus bet ne kai i merga nesa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d.
Aš tolerantiška neformaliam stiliui,bet jis tai transvestitas...:DPamačiau ir pagalvojau,kad graži panelė :DO jau makiažo...Jis nesveikas,su sužalotom smegenim.Panašiai kaip lady gaga,savo išvaizda pelnosi populiaruma nepaisant to,kad jis dažniausiai būna neigiamas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4879 d.
Žmogus pats turi nuspesti kaip jam atrodyt, o ne galvot ką pagalvos kiti... vis dėl to jis žinomas, ir iš dalies tai jam padėjo pasiekt jo išvaizda :)))
mazvaike prieš 4882 d.
Niekas jo ir neįžeidinėja. Mintis atitinka nuotrauką jei ką. :) Nebeturiu noro čia ginčytis, nematau dėl ko čia užsipulti kažką kad idėjo Tau nepriimtiną demotyvaciją. Gyvenk. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4883 d.
Ne, kabinėjuosi ne prei visų, tik prie tavęs. Ne apie metus kalbėjau, o apie tavo elgesį, kad pati elgiesi kaip mažvaikė dedama tokias demotyvacijas.
Gersnės demotyvacijos man dėti nereikia, už tavo geresnių jau pilna pridėta.
Priimti kaip visi ? Čia gal tūrėjai omeyje, priimti taip kaip tu priimi ? Išvis , kaip matau ''nepagavai'' kampo ką aš prieštai norėjau pasakyti.
Jis ( Bill Kaulitz) galbūt tą patį apie tave pasakytu, nes galbūt tu jam atrodytum keista su savo ''stilium'', bet jis žmogus, būtų per daug tolerentiškas ir taip nesielgtų. Galų gale ir tu, ir jis, ir aš esam žmonės, tai koks ''tolkas'' tau kurti pašiepiančias demotyvacijas? Linksma ? Tikrai šiame tinklapyje yra pilna juokingų, neįžeidžiančių demotyvacijų, tačiau čia kaip matau juokinga tik kaikuriems, bet tikrai ne visiems.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4884 d.
šiaip nežinau, kažką vistiek jis turi nes man visvien simpatiškas :D tik va jau šitoj foto...plaukai jau tokie bobiški ir akys taip tobulai krupščiai padažytos kaip pas tikra merga
mazvaike prieš 4884 d.
#10 kas tau yra, prie kiekvieno kabinejies? mazvaike rtik nickas suzinotum kiek man metu tikrai nesneketum :)) idek geresne demotyvacija poto snekek kazka :) Baikit verk kad kazkas ant kazko uzstume, patikek ne is pavydo taip darau :D Atsigaukit ir priimkit taip kaip visi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4884 d.
cia kazkoks huinia
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau