2011-03-13, jockey
Jei pasiduosi tu - pasiduos ir jie.
240

komentarai (31)

ninadalala32 prieš 4927 d.
baikit cia verkslent visi. cia paverksit paverksit isisjungsit kita demo ir jau sypsosites laimingi. atsirado gailestingieji. nesedekit prie pc o eikit daryt kazka kad to nebutu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4932 d.
ziuretumet dokumentikos daugiau... dar 2 laipsniais atsyla klimatas zemeja, ir medziai isdzius amazones miskuose ir panasiai, siauriau viskas isliks bet pietouse ne, tada bus ne kas, o prie sito video galiu pasakyt tik tiek, kiek su zmonem kalbejau sakydavo, o kam to reik vistiek niekas nedaro? vistiek jau nebesustabdysim viso sito... vazineju su dviratciu vaikstau pieskom.. ir keblumu nematau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4938 d.
net apsiverkiau. kaip gaila
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4939 d.
Dievas duoda kryziu su tokia nasta kokia zmogus gali pakelti...
Zmogus neivertines savo jegu galvoja kad jam gyvenimo nasta persunki.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4939 d.
Gyvenimas kaip pratybos... Zmones kurie ju nesupranta pasiduoda uzvercia , zmones kurie isprendzia sulaukia ilgo ir grazaus gyvenimo ... Taciau yra zmoniu kurie pratybas uzvercia uz kitus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4939 d.
#8 seip tais nuo musu priklauso ar statys gamyklas ar ne ir pan. tik lietuviai geriau skusis ir nieko nedarys, o kai bus blogai vaziuos kitur... :(
#19 nebutu saules-nebutu zemeje gyvybes, zmones, pabuskit is sapno!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4940 d.
#17 Lyg tai tu šitą video kūrei. Nepatinka-nežiūrėk o ne kaip kokia boba iš kaimo dūxink visus iš eilės, vaidink labai protingą ir burbėk ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4940 d.
0:54, jokingiause vieta per visą klipa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4940 d.
idomus faktas kad nuo pramones atsiradimo laiku ( kalbu apie didziules gamyklas.. nepamenu tiksliai datu..) iki siu dienu zemes vidutine temperatura padidejo tik~1 laipsni celsijaus. tai kur tas globalinis atsilimas? teisingai sako #21 .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4941 d.
atsilimas, ar atsalimas dabar jau nebeaisku kas vyksta, vienur syla kitur sala viskas maisosi, kaip ir buvo visais zemes gyvavimo laikais, nemyzciokit, o tu kur apie mokykla sneki tai isvis neturiu tau ka pasakyt, mokykloj dar ir dabar daug klaidingos informacijos pateikia, nes juk kai viena diena kaskas paaiskeja niekas nepaims ir nepakeis visu knygu.. nereikia ir taip saves gint kad ne del zmogaus kaltes atsilimas, taip bet del zmogaus kaltes didele tarsa, uztersti vandens telkiniai, gruntas..o isteklius reikia saugot..
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau