2013-06-02, Nigerr
Jei turi gražų kūna, - Tai nereiškia kad tu stiprus, tai reiškia kad tu tik tokiu apsimeti!
66

komentarai (19)

KoKoKo prieš 4018 d.
Kas čia per/ Ai davai tik nepavydim vyrai gerai:D ??
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4114 d.
ai tai jeigu tavo kūnas negražus tai reiškia kad tu stiprus :D durnių logika
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4127 d.
#15 A juobšt... Linkiu pasidomėt sportu ir kalbėt ne su pavyduoliais, o tie kurie ištikrųjų dirba sunkiai ir žino, ka reiksia sportas toks. Dabar iš tavo komentaro negalima suprasti: ar tu tiesiog neapsišvietus LABAI šia tema ir nežinai kaip yra iš tikrųjų, arba tu tokia kvaila, jog man gėda būti mūsų rasės dalimi tavo dėka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4128 d.
#15 mldc! visiskai sutinku
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4129 d.
Agne, akis net griauzia nuo tokio tavo komentaro, tu bent isivaizduoji kaip sportas padeda zmogui, ypac vyrams? Kiek valios jis isugdo, pasitikejimo savimi, daugelis atsisako alkoholio ir tabako del sporto, kaip gali rasyt tokias nesamones..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4129 d.
tai kur blekaitis ir visi kiti?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4130 d.
Korėjos pats kraštinis dešinėj.. Nlb jį suplėšytų :D.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4130 d.
Fail. Bank moskvi xD.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4130 d.
#10 sportuojanciu del fizinio patrauklumo raumenys ne ka maziau naturalus. kas cia per logika is vis?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4130 d.
Nėra nieko apgailėtiniau, kaip besikačialinantys berniokai, kurie vėliau staipos prieš veidrodį, kaip kokios mergiotės, ir varo ant kitų, mat jų dirbtiniai raumenys didesni :D Ir kad jie savo grožio salone dažniau būna. Tai tas pats kas mergiotė, kuri eina pas chirurgą dirbtinius papus dėtis ir tada tyčiojas iš bepapių, kad jos bepapės ir vietoj to, kad darytus dirbtinius papus sėdi namie bepapės :D Grynai, bobos (fyfos). Analogija. Tokie diedai vemt verčia.
O dar tas stebėjimasis, kad mergos renkasi kūdus neraumenų kalnus, vietoje raumenų kalnų, tai tas pats, kas pripūstapapės stebėtųsi, kodėl bernai ima bepapes arba minkštapapes vietoj tokių "šaunuolių" kaip jos. :D Atvirai pasakysiu: žmogų pamilsti dėl smegenų ir pasaulėžiūros (požiūrio), o ne dėl raumenų (kurie atrodo kaip kumpeliai mėsos skyriuje, o asmenys su jais pasižymi bukumu, nes jie vietoj mokymosi (švietimosi) leidžia laiką savo grožio salone) :) Tai tiek nuomonės iš eilinės merginos su papais.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau