2011-02-14, CRONUS
Jėzus mirė už mūsų nuodėmes - Jei nenusidėsime, jis mirė veltui
94

komentarai (51)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4357 d.
#49 Turėtų būti lievas gyvenimas, kai visą laiką lauki, kol numirsi ir pateksi į geresnę vietą. Esu matęs keletą žmonių prieš mirtį. Tikintieji sakė, kad pagaliau sulaukė to laiko, kai paliks šį baisų pasaulį ir keliaus į geresnę vietą. Netikintieji džiaugėsi, kad nugyveno savo gyvenimą prasmingai. Ateistai tą faktą, kad po mirties nieko nebus, suvokia teigiamai - tai yra vienintelis šansas, vienintelis gyvenimas, ir jį reikia išnaudoti kuo geriau sau ir kitiems. Nesuprantu žmonių, kurie aukoja viso gyvenimo kokybę dėl kažkokių smarkiai abejotinos kokybės įsitikinimų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d.
#46 "Po aštuonių dienų jo mokiniai vėl buvo kambaryje, ir Tomas su jais. Jėzus atėjo, durims esant užrakintoms, atsistojo viduryje ir prabilo: „Ramybė jums!“ Paskui kreipėsi į Tomą: „Įleisk čia pirštą ir apžiūrėk mano rankas. Pakelk ranką ir paliesk mano šoną; jau nebebūk netikintis – būk tikintis“. Tomas sušuko: „Mano Viešpats ir mano Dievas“! Jėzus jam ir sako:
„Tu įtikėjai, nes pamatei.
Palaiminti, kurie tiki nematę!“ " (Jn 20. 26-29)
Sakykit ka norit :) Telaimina jus +
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4923 d.
Turetu buti lievas jausmas pries mirti, kai zinai kad po mirties nieko nebera, kad tai pabaiga.
Anonimas prieš 4946 d.
NandP - geras komentaras:) beje ar žinojai, kad rado Jėzaus kapą ten jis palaidotas su žmona Magdeliete, dviem vaikais, motina Marija ir tėvu Juozapu?:)
Anonimas prieš 4946 d.
Demo nerialiai Liuxishkas!:)*
NandP prieš 4957 d.
Nu ir nx... Kam gera demo gadinti debiliškai komentarais...
Jeigu jūs jau esate tokie geri ir lojalūs krikščionys ir taip aklai tikite tai eiki į tą savo sušiktą bažnyčia ir melskitės...
O dėl įrodymu, kad krikščionybė yra absurdas:
1. Jei DIEVAS yra tai jam kogero yra nusišikt ant jūsų... netikite apsidairykite kas aplinkui dedasi... kas pasaulje darosi...
2. Bet koks tikėjimas pomirtiniu gyvenimu, o ypač rojumi suteikia iliuzija žmonės, kad jeigu jei čia vargs kentės ir bus dori, tai jiems už tai bus atlyginta ir jie po mirties bus laimingi... Tai graži žmonių išnaudojimo schema... Dirbk kentėk... būk doras ir sažingas laikykis 10 Dievo įstatymų, kuriuos visus pati bažnyčia yra sulaužysi (ypač nemeluok, nežudyk, ir negeisk svetimo turto)
3. Tiesiog pagalvokyt logiškai, nes priežasčių kodėl krikščionybė yra nesamonė daugybė...

P.S. Kaip yra pasakęs "George Carlin" mano manymu pats geriausias komikas, jeigu jūs norite ką nors garbinti, garbinkite saule, jūs ją matote, ji jums užaugina grūdų ir kitų maisto produktų bei žalaivų, sužildo, apšviečia, jai nesvarbu ar tu buvai geras ar blogas ji vistiek tave tiek pat apšvies ir tiek pat šildys ir ji nebaudžia ir nesmerkia amžinomis kančiomis jeigu nusidedame (nu kartais sukelia odos vėžį) bei neprašo jai aukoti dešimtinės...
julaee prieš 4961 d.
Kazkaip sunku patiketi to "DIEVU" Jei jis ir yra tai turetu nubausti tuos kurie vagia is kitu ir darosi nemenkus pinigus,Visu pirma reikia tiketi kazkuom gi kai atsitinka nelaime neprasysi kokio medzio kad jis tau padedu tam yra dievas kurio gali paprasyti kad butu geriau,as asmeniskai tikiu daugiau mokslu ir likimu.Nes siais laikais kiekviena fakta gali moksliskai paaiskinti..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4961 d.
nenorit melstis krikščionių Dievui, po poros dešimtmečių būsit priversti melstis Alachui :))) taip taip, nes musulmonus vienija religija ir jie užkariauja Europą, o mūsų europiečių niekas nevienija, todėl po truputį užleidžiam Europą babajams :) kas supranta rusų pažiūrėkit youtube.com/watch?v=eff5OczfZZE
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4963 d.
"Tikėjimas Dievu suteikia milžinišką pasitikėjimą savimi,ir kai Tu tiki,meldiesi,žinai kad įvįks taip kaip Tu nori ,tai viskas taip ir būna"

Tai vadinama bukumu ir naivumu.

"ir čia nieks niekam smegenų nepudrina,jeigu žmogus laimingas tai tegu tiki kuo tik nori,svarbu kad jam būtų gerai."

Tokie dalykai pernelyg svarbūs, kad galima būtų laikyti melą kaip tiesą. Tiesa šiuo atveju yra gerokai svarbiau nei laimė. Nuo to priklauso žmonyjos ateitis.

"o kai vaikas suauga,pats atsirenka jkuo tiket o kuo ne"
Vaikystėje išplauti smegenys yra lengviausia, ir tai lieka iki gyvenimo galo. Geriau vaikystėje mokinti būti viskam skeptišku, o po to, jeigu ras tiesą suaugęs, prie jos ir prieis.

"dievas yra."
Ar tikrai tik vienas? Iš kur žinai?
Be įrodymų nėra pagrindo tikėti. Pradėkim nuo mažesnės žūvies: Įrodyk, kad dievų yra tik vienas ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4963 d.
Tikėjimas Dievu suteikia milžinišką pasitikėjimą savimi,ir kai Tu tiki,meldiesi,žinai kad įvįks taip kaip Tu nori ,tai viskas taip ir būna.ir čia nieks niekam smegenų nepudrina,jeigu žmogus laimingas tai tegu tiki kuo tik nori,svarbu kad jam būtų gerai.o kai vaikas suauga,pats atsirenka jkuo tiket o kuo ne
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau