2012-02-26, seveneleven
Ką daro lenkas po orgazmo? - Nusivalo šikną.
22

komentarai (18)

Austra Saliamonaite prieš 4133 d.
Įsižeidė bledys :D tai ko čia sėdit jei taip jautriai reaguojat į viską? Mes nekenčiam jūsų, jūs mūsų tai ir vyniokit atgal į Lenkiją, ko čia sėdėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4578 d.
nu nemanau kad visi lenkai pyd.arai, bet lietuviu kraujyje jau yra stumimas ant visu visu lenku, tai atejo is tu laiku kai jie bande lietuvius apip.ist, neuzteko jiems zemes mat. ir nieko cia nepadarysi patys kalti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4584 d.
tai jei lenkai tokie geri tai ko suvalku krasto neatiduoda kuri pasirase taikos sutarti sekancia diena uzgrobe...?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4590 d.
Lenkai tikrai nėra kuom nors prastesni už lietuvius, žinoma, visokių yra ir viskių reikia (kuo mažiau tokių, kaip šios demo kūrėjų).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4590 d.
nesu bendraves su lenkais lietuvoje ir niekada neturejau nusistatymo pries juos bet sutikes pora lenku anglijoje supratau kame esme. jie nepatinka zmonem nes yra visiskai be klases (pvz. prisigeria darbo metu, sveciuose elgiasi nemandagiai, kiek galima bando isnaudoti zmones ir valstybe, negerbia zmoniu ir saves, zodziu elgiasi kaip neisaukleti ir neislavinti zmones). Cia tokiu dauguma. Zinoma tikiu kad yra lenku zmoniu kurie yra auksciau to, bet nemanau kad jie sedi anglijoje arba lietuvoje :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4590 d.
dovanoju nosinaites, matau, daugumai reikia )))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4591 d.
Va del to "mazdaug vienodo" santykio ir klysti. Ir cia ne tik lenkai, kur gali pamatyti kazkokiu dominuojanciu tautos bruozu, pilna ir kitu pavyzdziu. Paziurekit i amerikonus, i vokiecius, o jau arabai... Ir nevisada tai yra kazkokie blogi dalykai, bet tie budingi bruozai visgi pasireiskia. Kaip sako nera dumu be ugnies...
Anonimas prieš 4591 d.
#10 bet uztat mus, lietuvius, visas pasaulis mini tik geru zodziu. mes tikrai nerealiai nuostabus. va tarkim, skandinavijos laikrasciuose ne per seniausiai rasydavo pamacius auto su lt numeriais, skambinti mentams. cia turbut del to, kad lietuviai yra ypatingai dori zmogai, ir skandinavu mentai noredavo jiems asmeniskai padekoti ir iteikti premijas uz doros visuomeneje palaikyma. wuahahahahahaha.

apskritai, nera slykstesnio dalyko, kaip rusiuoti zmones pagal tautybe ir uzdeti stampa, tipo tu lenkas, tai tu toks anoks, tu lietuvis, tai tu dar kazkoks. reikia spresti pagal kiekviena zmogu individualiai, o ne pagal tautybe. nes kiekvienoje tautoje lochu ir normaliu zmoniu santykis yra mazdaug vienodas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4591 d.
#9

Kad is tikruju ne vieni lietuviai stumia ant lenku. anglai stumia (viena ceka zinau kuriam siaip pora dantu angliokai ismuse uz tai kad lenku palaike) babajai stumia, latviai irgi kreivai ziuri.. su kitu tautybiu zmonem gal nelabai teko bendraut.. bet itariu jie irgi stumia jei tik lenku daugiau negu keli yra :)

Del lenkaiciu sutinku geros (pagalvokit kodel kas antras lenku zodis yra KUR** ir darykit isvadas ;) ) .
bet rimtais eina anglijoje zmones.. ir kaip tu zinosi kad ten lenkas.. ogi paprastai.. nesvarbu ka angliskai sneka vistiek kiekvienam sakini turi but zodis kur*a nu ok gal kartais kas antram... :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4591 d.
yra cia lt keleta dalyku ant kuriu visi lietuviai parazitai stumia;)) del savo kvailo bandos jausmo. Neesme, kad tie zmones jiem nk nebus padare. Ir pastebejau visi stumia ant geru zmoniu. Lenkai nuostabus zmones, o lenkes lb grazios. Visos. Ant visko ant ko stumia lietuva, is tikruju yra nerealu :D

Jei lietuvis stums ant taves zinok, kad tu lb fainas. Lietuviam nepatinka geri zmones.

Ajajaj, as lietuvis esu. Bet nekenciu lietuviu, geda kam nors papasakot daros ,kad va as is lt.. Butu grazi salis , perfekto, jei ne zmones joje.
Tas bandos jausmas jau toks patrauklus, kaip bakterijos y auka wisi ziuri, dauginas, stumia. Su pykciu nenueisit niekur.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau