2013-04-19, kasiakas
Kabėjeu koke valanda -
9

komentarai (79)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3441 d.
Demotyvacijos kūrejas asilas kažkoks ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3538 d.
#44 jus teisus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4041 d.
Seip jeigu jus vaikai nezinojot, tai zudosi tik silpni zmones. Siuo atveju Sapranauskas nusizude del alkoholio, del to, kad buvo silpnas. Cia buvo ne sprendimas, o klaida, tad biski logiskai pamastykit, ka? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4197 d.
Kabejeu koke valanda! Atsibodo, ir uzverciau kanopas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4201 d.
Nesuprantu, ko cia visi verkia. Jis isejo savo noru is gyvenimo, nematau ka ir del ko cia uzjausti. Suauges zmogus prieme sprendima. O siaip demo nejuokinga..ir nesuprantu kam cia reiktu ginti jo "garbe" ar ka, del kazkokios sudinos demo..
Mane tik viena prajuokino, graudziai juokinga ironija, kad pasikore komikas, tas kuris visada visus prajuokindavo. Kokie visgi mes nelaimingi zmones gylei viduje...#74 visiskai pritariu del paskutinio sakynio !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4201 d.
Moralistų lavina demotyvacijose! Visi su pakaruoklišku humoro jausmu bėkit ir slėpkitės bo ateina apsiginklavę dorove ir apsišarvavę bukumu! Šapras, jaučiu, pamatęs tuos jūsų komentarus antrą kart pasikartų, jei galėtų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4201 d.
Užmušti pati demo autoriu reikia, tyčiojasi iš nelaimės... degradas paskutinis...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4201 d.
Gedos neturi demo kurėjai tokie...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4201 d.
Vienas pasaulinio lygio humoristas pasake "Visada bus taip, kad juodo humoro esme supras maziau nei puse. Juodam humorui suprasti ir priimti reikia tam tikro suvokimo ir mastysenos." O pagal statistika juoda humora suprantanciu zmoniu intelekto koeficientas yra aukstesnis, negu tu, kurie jo nesupranta. As nepersu to, kad reikia ji megti ir suprasti, viskas normal - galit nepropoguoti, BET nemoralizuokite cia issiskete, patikekite morales ir supratimo mes turime daugiau uz garsiausiai rekancius, apie morale.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4201 d.
Juokingiausia, kai puse jautriuju komentatoriu "supranta, kas yra juodas humoras". Pasakysiu tiesiai - NE, jus NESUPRANTAT. Ar zinot juodo humoro paskirti? Didziausioje tamsoje atrasti bent menka sviesuli. Isspausti bent kazkiek teigiamos emocijos, izvelgti humora. Humoras - yra vienas is nuostabiausiu dalyku gyvenime. Kodel jus traktuojat tai kaip saipymasi? Niekas jo neniekina, nezemina, nesisaipo. Gerbiu Sapra. Ir net nesove mintis I galva, kad kazkas sitaip bande ji pazeminti ir piktdziugiskai pasijuokti. Nors juodam humore geresniu postu sukurta apie Sapra, sitas siaip sau.
O antras dalykas, kuris yra apgailetinas tai jusu bandos jausmas ir feisbuke "Jeigu gerbi Sapra, spausk like..." ir kitokio pobudzio rasliavos. Man atrodo, Sapras pats pasakytu "Asilu banda ant svieto". Kaip zinome, jis labiausiai netoleruodavo kvailiu.
Kai suzinojau apie tragedija sunku buvo patiketi. Dar ir dabar nesitiki. Paziurejau Sapro interviu, uzdegiau namie zvakute ir ejau skaityti bajerius apie Sapra juodam humore. O dabar laikas uzsiimt kitais dalykais. Ypac kvailiams, moraliniams "teisuoliams", pilkai avinu bandai - visi jusu komentarai vienodi ir absoliuciai neargumentuoti.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau