2011-05-25, miau148
Kai kurie žmonės klausia „Kodėl?“ - O kiti drąsiai eina į priekį klausdami „Kodėl gi ne?“
362

komentarai (19)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4861 d.
sudas ne demo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d.
nu bet tu kaip juodai nusisneki tia patyliu
Jaded prieš 4867 d.
#13 Tu bent jauti kaip juodai nusišneki? Tu visiškai skirtingus dalykus lygini, mokslą ir lengvabūdišką nerūpestingumą. Kaip "mokslininkas" gali sau užduoti klausimą ar kurti lemputę, jei jis dar nežino kas tai yra? Ir dar man įdomu, kodėl pas tave žodis "kodėl" reiškia apatiją. Normalūs žmonės prieš kažką darydami paprastai stengiasi įžvelgti to prasmę, numatyti komplikacijas, galima žalą ir pan, o ne aklai ir neatsakingai pasiduoda veiklai.
#14 demotyvacijoje nematau nei vienos nuorodos, rodančios, kad jos mintį reikia taikyti lokaliai. "Kaip šaukia, taip atsilieps".
O šiaip ar taip, aš pasilieku prie pozicijos (o siūlau ir jums iki jos priaugti), kad prieš kažką darant reikia įvertinti savo būsimų veiksmų prasmę, pasekmes, žala ir tik tada imtis konkrečių veiksmų. Nebent tam nėra laiko...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d.
Mes dabartistai ir tu vienas is ju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d.
as klausiu: nachui?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d.
Jaded - reikia mokėt šį posakį pritaikyt, o ne visur ir visada daryt kas tik šauna į galvą. Jo esme kad reikia judėt į priekį, išbandyt viską o ne eit ir nusižudyt... Kodėl gi ne, pasakysi tu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d.
#1 - Akmens amžiuje? Manai yra nors vienas mokslininkas, išradėjas kuris galvojo - Kodėl turėčiau bandyti išrasti elektros lemputę? Kam man sukurti kompiuterį? Gal juo niekas nesinaudos?
Tik žmonės nebijantys iššūkių, neklausinėjantys Kodėl ir Kaip ką daryti pasiekia DAUUUG daugiau už tuos kurie sėdi vietoj ir klausinėja kodėl turėčiau daryti tą ir aną - kas man iš to.
Jaded prieš 4868 d.
Aš tik akivaizdžiau pateikiu tai ką šnekate, nes ne visiems akivaizdu, kad nusišnekat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d.
nu nereikia čia jau į kraštutinumus lįst kai kuriem:)
\/
Jaded prieš 4868 d.
Kodėl gi neiššokus iš lėktuvo be parašiuto? Esu garantuotas, kad dar to nesate patyrę...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau