2011-01-01, robhertytute
Kai tu Kalėdoms nori brangiausių dovanų - nesusimąstai,jog kai kuriems didžiausia dovana - būti sveiku
338

komentarai (27)

ievukas16 prieš 4937 d.
tai ka?belekas pritariu tau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5007 d.
Iš tiesų, tai tiesa, mano draugas mirė šiemet, nesulaukęs keturiolikos, nors ir buvo atlaikęs begalę tų ilgų dienų, savaičių, mėnesių... Jis mirė, netikėtai... Buvo didelis smūgis, nes niekas to nesitikėjo, tad sutinku su šia MOTYVACIJA, tad Agne, gal geriau nesirgti, nes niekada nėra garantijų, kad gyvensi vėliau kaip sveikas, išgijęs žmogus...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5009 d.
Agne, džiugu, kad tu pasveikai, tačiau ne visiems taip pasiseka. Nuo tada, kai išaugau iš vaikystės pasaulio, nebeteikiu visiškai jokios reikšmės materialinei dovanos vertei, ir net kai man ši demotyvacija (motyvacija) nebegalioja, aš vistiek susimąstau. Nėra prasmės teigti "kas iš to susimąstymo?". Iš jo kyla visi pagalbos fondai ir labdaros akcijos, taip, kad čiš, visi neišmanėliai apačioje, kuriem rūpi tik jūsų brangūs laikrodukai ar vienetiniai rūbeliai. Pfe, nekenčiu materialistų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5010 d.
Na as zinau ka reikskia sirgti rimta liga,vaikscioti nuplikus, kenteti kai tave bado, kisa po rentgenu kiekviena kart kai atvaziuoji i ligonine. Zinoma tada as dar buvau maza (viskas buvo mazdaug pries 10 metu, jau tiksliai nepamenu) bet niekada neliudejau,kad sergu. Save laikiau tokia kaip visi kiti, is tikruju buvo netgi idomu,kad sergu. Taciau niekada tuo nesinaudojau. Zinoma buvo sunku,kai negaledavau daryti taip kaip ir kiti vaikai, bet dabar kai jau esu pasveikusi,pamastau,kad nenoreciau kad niekada nebuciau sirgus,nes tai buvo labai labai didziule patirtis man kaip vaikui.
Kalbant apie demotyvacija,nereikia sakyti,kad cia ziauru, liudna,kad verk norisi arba kad cia emo. Tiesiog reikia pripazinti ta,kas yra. Taip,jie istikruju nori buti sveiki,bet labiausiai tie zmones nori bendrauti,nebuti izoliuoti ir atstumti,todel didziausia dovana jiems butu jei su jais bendrautume,netgi ju nepazinodami.
O brangiu dovanu nenorejimas, nieko neduos. Sergantys zmones irgi nori brangiu, geru dovanu, nes jie tokie patys, kaip ir mes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5010 d.
nesuprantu kam motyvacijas kelt i demotyvacijas? apuokai tokie tai mane nervina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5011 d.
Tu Qwerty suvoki ka kalbi??? Tavo ligos isvardintos veziui prilygsta kaip lasas juroj. Tu nesuvoki ka tu kalbi, zmogau! Cia mazas vaikas, kurio likimas pastatytas ant kortos ir jis nebegyvems taip, kaip matys aplinkui vaikus gyvenancius. Negyvens taip, kaip noretu. Tu pasiskaityk daugiau literaturos, apsisviesk truputeli. Verkti norisi tokius komentarus paskaicius....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5011 d.
#19 visiškai sutinku, tikriausiai kai kurie NET nesusimąsto. O galėtų.
gretagreat28 prieš 5011 d.
ziaurus tas gyvenimas..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5012 d.
#15 biski nemastai. vezys yra daug baisiau uz tavo tas ligas, kurias isvardinai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5012 d.
stipri nuotrauka
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau