2012-09-06, zvp
-os savaitės demotyvacija Kam ieškoti gyvybės Marse, - jei negalim pasirūpinti ta, kuri yra Žemėje
153

komentarai (27)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
#26 Ar bent zinai, kad visa tai apie ka sneki yra dabartiniam Irake?? Artimuosiuose rytuose. T.y. azijoj? Plius prie ko cia sumerai, kai as kalbu apie juodaodzius?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
#22 Nusisneki kaip reikiant... Afrikoje iskilo didziosios civilizacijos prie Tigro ir Eufrato. Jos isrado rasta (hieroglofus), rata ir daugeli kitu dalyku, be kuriu neisivaizduotun siuolaikinio pasaulio. Kazkodel nepamenu, kad lietuviai bent desimtadali to butu israde su savo issilavimu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
Rekomenduoju Jums pasiziureti ,,Dievas i Ruanda gryzta nakti", nes is to, ka matau, puse komentatoriu neturi zalio supratimo apie ka sneka. Lietuvoje blogai? Kazkodel nematau zmoniu mirstanciu badu. Nelemti egoistai...
ZiuZiu prieš 4411 d.
#17 Pala, pala. O kodėl manai, kad to nebūtų darę europiečiai, jei nebūtų susiklosčiusios kitaip galimybės vystytis? Jei jau taip panagrinėjus istoriją, tai imkim tą pačią Afriką. Beveik visais laikais, jie buvo užguiti baltųjų žmonių, pardavinėjami kaip vergai, išnaudojami, nepripažįstami kaip žmonės... Tai žinai, nežinau, ar blogiau vestis vaikus į orgijas, ar būti tuo, kas engia kitus žmones net nežinodamas VISOS realios situacijos. Taip, aš irgi nežinau visų tiesų, beeet... Afrikiečiai nėra visiška tinginių tauta, tiesiog, nepamiršk, kad tautų charakterį, bruožus lemia tam tikri dėsningumai ir senoviniai įsitikinimai. Ir ne, mano mąstymas nėra "populiarus", greičiau taviškis - lietuviškas "Pasijuoksiu iš kito, kol man taip nenutiko".
Spartasaurus prieš 4411 d.
Kam rupintis jei vistiek mirsi ? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
#19 Tai ir dek Lietuvos vaikus skurstancius, o ne kazkokiu tinginiu banda, kurie afrikoj gyvene tukstancius metu ir nieko nic nieko neisrado, viska jiem parode arabai ir europos kolonistai, dabar kinieciai ten kisa bapkes, o jie patys nk nesugeba, tai nx juos kist?
#21 Ir tavo reikalas, kur NASA kisa pinigus i marsa ar i afrika, tau jie nei cento neduos vistiek.
zvp prieš 4411 d.
uoj pardon, my fault.
Tik technologijų vergas gali taip pasakyti. Žinoma nekalbu apie medicinos pasiekimus, kurie didina mūsų gyvenimo kokybę, tačiau kažkokia velniava paleista į Marsą asmeniškai mano gyvenimo saldesnio nedaro. Na bet ką aš čia. Jei tau lengviau nuo to užmigt naktimis, tai why not ;) geros dienos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
#19 atsibusk. rasiau, kad mastau realiai, o NE globaliai. Vistiek mintis yra sudina, varai ant mokslininku, bet jei ne jie gyvenimas nesaldus butu.
zvp prieš 4411 d.
Pažvelgt plačiau nenorit? Jei pakeisčiau nuotrauką su skurstančiais Lietuvos vaikais mintis nesikeistų. Tad, ypač #17, būdamas tokio globalaus mąstymo, kaip pats sakai, turėtum tai suprasti, kad nuotrauka tik užveda ant kelio, bet demotyvacija nebūtinai yra konkrečiai apie ją.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
Reikia eksportuoti kiniecius i afrika ir bado bei per didelio populiacijos augimo problemos bus issprestos.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau