2010-07-02, nutzz
Karą laimi eiliniai, - bet nuopelnai atitenka generolams.
87

komentarai (16)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4357 d.
tai ką jūs manot kad generolai nieko nepatyrę? Jie iš karto tapo jais? Nenusišnekekit. Tikras karys, gerbiantis savo vadus niekada taip nepagalvotu. O tie kurie mano, kad ši demotyvacija teisinga, tai nežinau ką pasakyt, jei kiekvienas eilinis vadovautų, tai nemanau kad gerai butu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4600 d.
#14 O, ką ten?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4600 d.
bet paziurekit i jo akis...
Anonimas prieš 5009 d.
#8 Nepamirškim, kad jei nebūtų generolų kurie už viską atsakingi, sprendžia kokius veiksmus priimti ir t.t. tai ir tie eiliniai patys nelabai laimėtų..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5009 d.
krv kelmai, nieko nesuprantat apie armija, tarnyba tie jusu generolai dazniausei poperinei buna viskas pagal vadovelius o eilinei savo kailiu patyre ir tikrai daugelis geriau suvadovautu uz ta generola
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5156 d.
Kara laimi ir tie ir tie, be generolu, be koordinacijos eiliniai vieni kitus issaudytu ir siaip kaip aveles lakstytu, o be eiliniu generolam nebutu kam isakinet. Galu gale, generolai ateina is eiliniu,jie patyre ta pati.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5205 d.
#8 bet gi daugumoj sriciu taip yra :)
"gyvenimas tai teatras ,kuriame pagrindini vaidmeni atlieka uzkulisio meistrai"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5206 d.
neivienas generolas neatejo ish gatves, visi atejo ish eiliniu :)
nutzz prieš 5206 d.
Paprasti eiliniai atlieka patį juodžiausią darbą,kenčia šaltį,alkį ir tt,kai tuo tarpu generolai sėdi kokios šiltoj,nepavojingoj skylėj,kur jiems negręsia nei menkiausias pavojus.
Camperis prieš 5207 d.
nusisnekat :D galvojat paprasti eiliniai nesiima iniciatyvos kur stumi ten ir begs komentarai tai pzda nu cia jo prisiziuri filmu ir sneka bileka svarbu kad sneket balvonam.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau