2013-07-20, FkinCrazy
Kartais norisi paimti ir pasakyti , - jei taip mylėsies kaip ir parkuojies , niekada nepataikysi
34

komentarai (18)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4079 d.
Porąkart kasnors raktu prabrauks per šoną ir praeis noras išsidirbinėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4079 d.
tu pirma turek ka statyt , juokdari.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4079 d.
eikti jus dx visi , statau kur noriu masina ir man px jusu nuomone , galima ar negalima , pz juokingi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4080 d.
na cia jis visas 4 vietas uzemes ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4080 d.
Kurtais mačiau, kad policajai amerikose tokiam statytojui mašiną iš abiejų pusių užblokavo. Nebloga pamoka. Alternatyviai, vėl galėtume duot Zuokulai šarvuočiu prasilėkt...
Vodka_ID prieš 4080 d.
#12 Sutinku as ir pats taip prie parduotuviu statau nes pacukai nemoka duru atsidarinet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4080 d.
Taip daug kam ji tik susisiekimu priemone , bet kaip nusiperki brangia masina tai kazkaip gaila buna kaip apdauzo ir panasiai : )
Deviant prieš 4080 d.
#8 Nu tai taip, negalima nesutikt. Už savo uždirbtus pinigus esu nusipirkęs ne vieną mašiną, bet nei vienos iš jų necackinau ir neblizginau iki negalėjimo. Tai yra susisiekimo priemonė, daiktas, padedantis greičiau nukakt iš A į B, o ne kažkoks parodinis blizgutis, su kuriuo baisu balą pervažiuot, bo įsipurvins. Man svarbiau, kad mašina nepavestų,kad būtų techniškai tvarkinga ir atliktų savo funkciją, todėl mažai kreipiu dėmesį į apibraižytas dureles, rūdis ant bagažinės dangčio ar dulkes ant panelės. Dėl to vaikų bus, taip sakant:)
Parkuot mašiną stengiuosi taip, kaip priklauso, pagalvodamas apie tai, ar durelėm neaptrankysiu gretimai stovinčio. Tik man keistai atrodo tokie idiotai, kurie pustuštėje aikštelėje savo tiuninginį kibirą parkuoja per dvi ar tris vietas. Jei jau kažkas bijo, kad jų išpiderastintą brangiausią turtą apibraižys, tegu laiko jį užrakintą garaže arba bent jau stato kur atokiau nuo žmonių. Nes tokiais parkavimo įpročiai parodomas savo chamiškumą ir proto trūkumą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4081 d.
Vietu pilna bet bandys i mazesni? Dar tokiu debilu neatsiirade... Nebent bandys kaip vietu laisvu mazai bus pvz kaip pries sventes buna tada gal , bet taip dar tokiu durnu nemates... o Astuntas viska teisingai pasake kas jum dar nedasyla? kiek dar kartot reikia?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4081 d.
#6 Statyk tu kaip nori kad ir per linijas tai dar didesnis sansas kad kokis bandys ikist masina i mazesni tarpa td vistiek apdauzys duris darydamas.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau