2011-07-29, Jazzy
Kauniečio nepagąsdinsi - Kaunietis pats sau autoritetas.
116

komentarai (24)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4390 d.
Zmogus kaip ir visi kiti. Tyngejo dirbti sumaste kitaip gyvent , dabar sedes visa gyvenima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4494 d.
Cia J. Erlicko fraze
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4586 d.
ka jus ce kreipet demesi i tas kompo ziurkes,sedi prie kompu ziuri demotyvacijas ir kometuojas,nukabintu kas nors iskart klauptus slepa griaust.ozio gabalai,sedi prie kompo ir bahurauja.nors net nesugebetu paiskint kas ira bahuras.velnei jus kurva vemt verce beskaitant jusu nesamones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4692 d.
#17 kas buvo tas prazuvo :) ir sustresnis pasirodei, kad platu zodyna turi? :D juokingas pats esi :D kam tu keiksmazodziu tiek? Durnelis :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4768 d.
arkai palaikau tave. vilijampole
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4797 d.
Mano tėvas daktarui kelnes siūdavo :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4798 d.
#17bazars xD
o bliada,Miestu kovos?XD man tai mano gimtoji rukkla kieciausia,lol.xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4799 d.
Tu balwonas atsigauk nemoka rasyt? Bega? Man atrodo tavo tevas su visa gimine begdavo nalogus nesti kuo greiciau kad dar vienos skyles siknoj neturetu asile tu kurva, dziaukis kad per jo geruma dar tu vapse gyveni, asile puse lietuvos nalogus jam nesdavo jis sako kad jis bega rasyt nemoka ir t.t. asile pagauciau as tave paty uz toki bazara sumysciau kaip pasto arkli juokdary per ta internta ir malti gali i akis jam net Atsiprasyti bijotum bozgalvi tu nx, paklausk savo tevo ar visos gimines kas pries 10-15metu buvo obuolmusy kurva.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4800 d.
Teisingai, kaunietis pats sau autoritetas :D Na ir nesvarbu, kad nemoka rašyt, kad visą gyvenimą bėgt reikia, ne tik nuo kitų bet ir nuo savo minčių :D Bet juk pats sau autoritetas :D Kam kauniečiui mokslai, jei yra adidas ir tusčia galva :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d.
juokinga jus man saika ;D ant to kauno vis bando visus saratus sukraut ;D as pvz gyvenu kaune ir galiu pasakyti man jis yra pats mieliausias miestas nekeisciau nei i jokius vilnius nei i siaulius nei i uzsienius visokius :))dziaukimes savo miestu o nevarykim ant kitu kiekvienam savas krastas mielas ir nera cia ko stumt ...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau