2011-03-20, remiksas
Keleivių kontrolė Lietuvoje - keturi smogikai prieš vieną pensininką
173

komentarai (33)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
visame pasaulyje tas pats, jei zmogus priesinasi ir nemoka baudos tai ir kitose salyse taip elgemasi kaip sitoje foto. Ir paciam tek pabuvoti ju masinoje, nes perklaida pazymejau ta pati bilieta 2 kartus ir kaip tycia kontrole.... Ir susimokejau, nes pats zioplas buvau. Ir tokiu pasiteisinimu kaip palikau namie, sukramte suo, pameciau autobuse ir t.t. jie prisiklauso i vales.
Spartasaurus prieš 4677 d.
Turi svieziu ideju ? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4761 d.
# 29 neim,k taip i sirdi labai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4767 d.
#29 shh,ramiai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d.
ble negaliu kat tie kurvos apsikrustu grabais pedikai ir kat juso tuse grabuose sikancius sutrauktu simta kartu ble negaliu pedikai kaskokie nenormalus nx ble autike viena kart bl variau ir kas svarbiausia neturejau pazimejimo moksleivio o talonke turejau ir kurvos nx ble pimpalai krwos uz pakarpos istempe kurvos jabani bl pries viena gal 4 diedai kurvos ble bobos butu buwe be dantu sukos butu like krw nx telefa sulauze dar ble uzuomenom kisio reikalavo visiski nx jokios gedos neturi ne zmones o vilkai nx pedikai nuvilko i ta prismirdusi autobusiuka 500 metu senumo su bomzais nx nuveze i mentura nx piso ten prota vos ne visa nakti krwos ir nieko nepese bl krwos negaliu jabani zveris krw ble kiek laiko ten sugaisau tai negaliu galeciau ir smulkiau papasakot kaip buvo tik nx kat perziauru buvo ir nx kam cia skustis ble suprantu db kurie nx su automatu iseina ir puse rajono ispiskina..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4810 d.
tokiems kontrolieriams mazai i snuki duoda jei mano motinai taip padarytu tai sis kontrolieriu butu =LAVONAS neseniai vienas kontrolierius televizijos laidoje skundesi kad i snuki gavo tai dar mazai reikejo paziuret ar kvepuoja ir dar duot
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d.
Na kai tipinis autobuso pensininkas yra pasiryzes tau gerkle perkasti jeigu jam neleidi atsisesti i savo vieta o poto dar sakojasi kad isvis buvai atsisedes tai matyt tik taip su jis ir susitvarko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4896 d.
oij ble , kokie komentatoriai protingi.... visi vilkai blin ... pas mus valstybeje zmoges visi milijonieriai gyvena... tegul pensijas ir algas didina tada ir pas mus visi su taloneliais vazines...
"už kurą autobusams reikia mokėti už kažką. " - valstybe tegul moka is algu mokeschius ne siaip isskaiciuoja....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d.
lol
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4929 d.
Jis pažymėjimo pensininko neturėjo, o ne talonėlio :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau