2012-02-06, Canonas
Kodėl jis nuleido rankas? - Juk susitikti atsisakiau dar tik tris kartus
149

komentarai (29)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3787 d.
#26 Nepadlaiziauk tu cia...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3787 d.
#9 #4 Matyt tu visu 'stervu' nuskriausti vaikinai :D Tai nereikia susideti ir trainiotis su tokiom panelem :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
nesuprantu, nejaugi sunku butu normalia pana. nu gerai patinka dazytis - dazykis bet nu gal proto ribose. tie pinigai is vis turi buti paskutinei vietoj, jeigu myli baxura. treningai is vis ne panoms. taigi yra tu sukneliu, sijonu ir t.t. Nu manau kad zymiai graziau atrodo pana su suknele nei su kazkokiu treningu. ir kam verkt ant fb sienos? eik pas drauge, mama teti ar kazka kita ir verk ten.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4511 d.
as pati esu pana, bet puikiai suprantu kad su kaikuriom tikrai ner lengva. daugiau nei puse vaiksto su pertinusiais snukiais kai dar su lelem turi zaist, kitos tik i pinigine ziuri, toks vaizdas, kad baxuras visiskai nerupi, dar kitos issipisineja kaip sitoj demotyvacijoj, kaikurios is viso vaiksto su treningaii, spjaudos ant kiekvieno kampo, rekia tipo ka cia ziuri ir t.t. nu zodziu slikstynes ziaurios. o apie tas kur verkia fb sienoj tai is vis nekalbu :D:D juokas ima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4528 d.
#4 pana tikriausiai neseniai paliko? man net šlykštu skaityt buvo tavo komentarą kai tu visas panas vtervom ar dar kuo vadini. gali savo mintis ir gražiau išsakyt. man tikrai labai gaila tavo busimos ar dabartinės panos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4533 d.
4nr mldc .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
#20 Taip pat tiesa. Problema ta, kad dauguma bachuru nori mazdaug pradzioj susirasti tokia, kad pasipist, okai gyvent reikia suaugus, tai normaliu iesko, beda, visos jau spaklinos ir pravarytos buna.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
#4 No shit, man.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4603 d.
#4 ir #9 :D nu toki suda sumalet tik pamanykit merginos jusu meiles atseit nevertos ir juk stengtis del panu,nereikia :D tai ko poto nervuotis,kad neprieinama pana,jei palei #9 pasisakyma nei viena pana nevrta jusu pastangu? Zmogau taip jau visada buvo ir bus,kad norint gaut pana truputeli savo pastangu idek po velniu!Matai paneles tai jau turi sokinet pagal jusu dudele,o bx kai reik papluseti tai jau pyktis ir nervai,kad negali gauti to ko nori.Nori gausi.nenori surasi tokia kuria palenksi be pastangu.vsio. dekui uz demesi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4606 d.
O kaip jus manot is kur tokiu mergu atsiranda? sakot 99% mergu yra kales nuo spakliaus istinusiais veidais, bet kad 99% bachuru tokiu ir iesko. Nebutu paklausos nebutu ir pasiulos. Simple
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau