2012-11-07, coliuke_
Kuklumas nepuošia. - Puošia tvirtas ir garsus savo nuomonės išreiškimas.
5

komentarai (8)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4335 d.
#6 Prisiminiau tą posakį iš internetų: "Nesąmonė, pasakyta užtikrintu tonu, vadinama asmenine nuomone.", ir nusprendžiau, kad čia labai tinka :D taip pat tinka ir tamstos paminėtame priešrinkiniminiame materiale.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4335 d.
kuklumas nepuosia ? wtf , kuklumas kiptik puosia zmogu , pvz mane , dx tu kurva
Ignassin prieš 4335 d.
#5 Kaip sakei: "Niekam nepatinka išsišokėliai, garsiai rėkiantys nesąmonę, kurią vadina asmenine nuomone"- iškart pagalvajau apie priešrinkimines diskusijas ir ginčus, kuriuos rodė per TV :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4336 d.
Ne, puošia kaip tik kuklumas, į kurį įeina santūrus savo nuomonės reiškimas ir pagarba priešingam požiūriui. Niekam nepatinka išsišokėliai, garsiai rėkiantys nesąmonę, kurią vadina asmenine nuomone. Trumpai tariant, demo = fail.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4336 d.
Vienas is nedaugelio demo, su kuriuo nesutinku is asmenines patirties. Nuomone reikia moketi isreiksti ir zinoti laika!
+kuklumas nera nuomones nutylejimas
C11 prieš 4336 d.
#2 Reik CO?

Dar viena durna demo, kurta Coliukės žinoma, kur dominuoja paaugliškos tiesos. Esmė demo kaip visad ta pati - aš esu jauna, ką aš darau yra teisinga ir tai yra pliusai, visi kiti daro tai blogai ir nesupranta manęs.
coliuke_ prieš 4336 d.
#1 C.O.? ;o
C11 prieš 4336 d.
Svarbiausia, jog ji būtų niekuo nepagrįsta ir buka. Tada ją galima garsiai išrėžti, o blogiausiu atveju sakyti, jog tai tik asmeninė nuomonė. Coliukės logika kaip sakant.

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau