2011-05-31, pliam
Labiausiai supanašėjame - Kai bandome išsiskirti
115

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4296 d.
#21 Kodėl kiekvienas padoriai atrodantis žmogus, anot tokių klounų, yra pilkos masės dalis? Kaip tik atvirkščiai, žmonės, kurie šitaip iš savęs išsidarko, yra nesubrendėliai, kurie nesuvokia, jog žmogų pagrinde apibūdina ne jo išvaizda, o charakteris ir gebėjimas bendrauti. Kas iš to, kad vaikščiosi su skiautere arba ragais, jei esi tik vaikas, kuriam trūksta dėmesio, ir kuris nemoka išsiskirti iš aplinkinių nesidergdamas iš savęs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4676 d.
#21 UZTILK
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4859 d.
#12 Manau, tai tu žmogus, kuris turėjęs traumuotą vaikystę. Turbūt patinka būti pilka mase? O gal tu fašistė? Labai panašu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4860 d.
Taigi, nuotraukoje matone, kad jie yra ištikrųjų išsigandę ir slepiasi nuo skinų
MindziuX prieš 4861 d.
Jeigu žmonės turi savo pažiūras, nereikia jų smerkt. Visi mes pripratę, kad panos turi būti olialia pupytės. o bachūriukai sexy saldainiukai (nepaminėsiu konkrečių pvz.), tačiau pamirštam, jog yra dar ir žmogaus protas bei jo asmenybė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4861 d.
tas plonas kojas i visas puses isnesiot
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4861 d.
#16 Ne, bet ne vieną kartą esu matęs kaip perkamos šitos striukės. Ir kaip brangiose kirpyklose daromos tokios šukuosenos. Ir tai daro ir perka būtent wannabe pankai. Ir kalbu nebūtinai lygiai tokias pat striukes, kaip nuotraukoje. Belekiek įvairių yra. Ir belekiek pankų, kurie prie tų striukių net pirštelio nėra pridėję.
zoomzoomke prieš 4861 d.
kažkokią nesamonę parašėi apie pinigus... jei taip sakai tai speju neteko matyt kaip yra gaminamos ir puosiamos sitos striukės, kaip daromos šukuosenos ir makijažas. tai prieš maldamas šudą pasidomėk tikrais faktais
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4861 d.
#11 DIY yra nuostabus dalykas, bet nori pasakyti, kad jie čia savo striukes pasigamino? "Pankiškus" batus? Spyglius patys išsiliejo? Auskarus pasigamino? Labai nedaug pankų, kurie perka second-hand drabužius, juos patys apsipaišo, apsiuvinėja ir t.t. Šitų ir panašių drabužiai būna iš pretižiniu 'neformalų' parduotuvių už belekokias kainas. Tokie kaip nuotraukoj dažniausiai tėra pispankiai, beveik visiškai nesidomintys ideologija, o jei domisi, tai negyvena pagal ją.
Punceka prieš 4861 d.
Kai žmogus pūna iš vidaus - dailina išorę
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau