2010-12-08, kiki17
Laiškas iš 2070-ujų...
124

komentarai (84)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d.
#80 Su namu salygomis pasigamintu filtru isgryninti druskinga vandesi ?Tikrai su logika nesueina .O gielo vandens atsargos mazeja ne del to kad vandens maziau,tiesiog jo daug uztersiama,tai maziau sudu pilt i upes ir ezerus,tai bus to vandens .O isgaruot jisai irgi negali ir dar kad nebutu lietaus .Jaigu del klimato atsilimo vandens daug isgaruotu,tai prasidetu neitiketinos audros ir labai ilgos liutys .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4982 d.
Liootas, o gi haris poteris irgi ema ta vandeni is kaskur kad uzpildit ta vonia ;d
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5011 d.
po manes nors ir tvanas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5014 d.
Gerai kad iki tu metu nedagyvensiu!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5025 d.
lempa... as knygutei skaiciau kaip filtra pasigaminti namu salygom kad is juros vadeni galetum gerti :) cia tokia fantazija truputi... bet gelo vandens is tikro atsargos mazeja :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5029 d.
Yra toks dalykas, kaip baltijos jura, kuri yra mazai druskinga
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d.
Bet kai kurie tai tiksliai atsilupę. Pamąstykit gi pagaliau. Tam video niekas nesakė, kad vanduo VISIŠKAI išnyko. Liko vandenynai, bet again - vandenynų druskingumas yra 33-37 ‰. Čia nerealiai daug, pabandykit nusipraust veidą su kokiu atlanto vandeniu ir pamatysit kaip oda pabals nuo druskų. O tokį vandenį paversti geriamu kainuotų žiauriai daug.
Dar kažkas minėjo, kad daug vandens yra ledo pavidalu. Tai vat, kad jei taip ir toliau žmonėm bus nusispjaut ant klimato kaitos, tai tų ledynų neliks, ir jie virs tuo pačiu druskingu vandenynu. Tuo labiau, kad pakils vandens lygis ir vanduo taps dar druskingesnis, nes bus išplautos druskos iš žemės.
Dėl didėjančio anglies dioksido kiekiol ozono sluoksnis nebesaugos nuo UVA ir garuojantis vanduo nebesikaups į debesis. Nors iš tų debesų nebūtų jokios naudos, nes dėl to pačio anglies dioksido lietūs virs rūgščiais lietumis.
Pats laikas būtų susimąstyt, genijai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d.
Kas sukure filmuka turbut nezino kiek yra vandens ledo pavidalu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5031 d.
Einu dabar vandens atsigerti. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5031 d.
Tikrai po tiek metu nebus sitaip, nes mes dar mokomes, yra protingu zmoniu, bet deje kuo toliau tuo maziau siekia tiksla zmones, turtuoliu waikai nebesimoko nes zino kad tures pinigu, manau gal po 1000 metu gali buti wiskas panasiai :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau